| Ana Sayfa » Dernekler |
Bursa Giresunlular Derneği 20. Kuruluş Yılını 'Birlik Gecesi' ile Bursa Atatürk Spor salonunda kutlayacak. Bursa Giresunlular Derneğinin 20. Kuruluş yılı kutlaması 14 Mayıs 2011 Cumartesi günü saat 19:00 da Bursa Atatürk Kapalı Spor salonunda yapılacak.
Bursa’ da kurulu bulunan Giresun Derneklerinin katkıları ve Bursa Giresunlular derneği tarafından oluşturulan komisyon tarafından çalışmaları devam eden gece’ de Karadeniz’ in ünlü sanatçıları sahne alarak Bursa’ da yaşayan Giresun’ lu ve Karadenizli dostlara doyumsuz anlar yaşatacaklar.
Konu hakkında bir açıklama yapan Organizasyon komitesi ‘’ Bu yıl Bursa Giresunlular Derneğinin 20. Kuruluş yıl dönümü kutlayacağız. Siyasetten uzak, birlik ve beraberliğin gölgesinde geçecek olan gecemizde Karadeniz’ li sanatçılar Sinan Yılmaz, Sait Uçar, Yılmaz Turan, Kuzeyin kızı Sümeyra ve Şerif Pir’ de sahne alarak akıllarda kalacak bir Giresun gecesini bizlere yaşatacaklar denildi. Açıklamanın devamında geceye manevi katkı yapmak isteyenlerin Bursa’ da kurulu bulunan Giresun derneklerine müracaat edip giriş davetiyesi temin edilebilecekleri bildirildi.
Ayrıca geceye Onur Konuğu olarak derneğin kurucu başkanı Mehmet Kabadayı’ da iştirak ederek nereden nereye gelindiği konusunda kısa bir açıklamada bulunacak. Kaynak: Erdal Avcı Etiketler : Bursa'da, Büyük, Giresun, Buluşması, |
||
Bu Haber Toplam 11542 Defa Okunmuştur |
|
Diğer Haberler:
|


15. GİRESUN GÜNLERİ 1-4 EYLÜL’DE YAPILACAK
Kardef ten İftar Programı
Kardef ten Teşekkür Mesajı
10.Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Zeytinburnund
ANKARA GİRESUNLULAR VAKFI GENEL KURULUNU YAPTI
VATAN MİLLET HAYMANADA’YIZ
SARIYERLİ GİRESUNLULAR ŞEHİTLER TEPESİNİ BOŞ BIRAKMADILAR
TİREBOLU DERNEKLERİ FEDERASYONU (TİRDEF) BELEDİYE BAŞAKNLARINI ZİYARET ETTİ
DENİZYILDIZINDA YENİ DÖNEM
GİRESUNLULAR DERNEĞİNDEN BAHÇEKÖYE ZİYARET
ÜSKÜDAR GİRESUNLU'LAR DERNEK BAŞKANI RAHMAN KARAHAN OLDU
Çamoluk Dernek başkanı Hacı Canik'ten Basın Açıklaması
ABD Giresunlular Derneği iftar programı


