Ana Sayfa
Tirebolu'ya Denizcilik Lisesi
22 Kasım 2010 Pazartesi 22:28
Tirebolu'ya uygulanacak projenin, Mersin Deniz Ticaret Odası tarafından hazırlanan ve Milli Eğitim Bakanlığı'nca onaylanan tip proje olduğu belirtildi.

TİREBOLU DA ANADOLU DENİZCİLİK LİSESİ
     2009 yılında Bakanlar Kurulu'nca, 2010 yılı Programının Uygulanması Koordinasyonu ve İzlenmesine Dair Kararı bünyesinde yapılması planlanan Giresun İli Tirebolu İlçesi Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nin projesinde yapılan değişikliğin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylandığı bildirildi.


     Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Hemşehrimiz Ercan Türk, Tirebolu'ya yapılacak olan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nde Bodrum+Zemin+2 Kat'tan oluşan 16 Derslikli Öğretim Binası(4.200 m2) ile Zemin+1 Kat'tan oluşan Gemi Makinesi Atölyesi(834 m2) , Spor Salonu ve 90 öğrencilik Pansiyon Binasının bulunduğunu söyledi.
 
     Tirebolu'ya uygulanacak projenin, Mersin Deniz Ticaret Odası tarafından hazırlanan ve Milli Eğitim Bakanlığı'nca onaylanan tip proje olduğunu belirten MEB Strateji Daire Başkanı Ercan Türk, bu tesisler yapıldığında eğitime büyük bir katkısı olacağını kaydetti.
 
Mehmet ÜÇÜNCÜ-ANKARA

 



Etiketler : Tirebolu'ya, Denizcilik, Lisesi,


Bu Haber Toplam 7160 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: