Ana Sayfa
Karabulduk'a Hayran Kaldılar
07 Haziran 2011 Salı 08:45
Bisikletliler Karabulduk'a Hayran Kaldılar. Giresunlu Bisikletliler, Dünya Çevre Günü Vesilesiyle Karabulduk'a gezi düzenlediler.

Bisikletliler Derneği Giresun Temsilciliği her hafta sonu düzenlemiş oldukları gezilerine bir yenisini daha ekleyerek doğa ile iç içe akarsuların eşliğinde Keşap ilçesi Karabulduk beldesine çıktılar.

 

Düzenlenen etkinlik hakkında sitemize kısa bir açıklamada bulunan Şengül Kara Koç, “Dünya Çevre Günü olması nedeniyle Karabulduk beldesine düzenlemiş olduğumuz etkinlikten büyük keyif aldık. Özellikle günün anlamına istinaden bu bölgeyi seçtiğimizi belirtmeliyim. Gezi turuna katılamayan arkadaşlarımız fotoğrafları görünce çok şeyler kaybettiklerini anladılar. Karabulduk’un gerek yol eğimi gerekse de dere boyunca oluşan küçük şelaleleri ve tarihi köprüleri ile turizmde çok büyük bir yerinin olduğunu artık herkesin bilmesi lazım. Bize göre artık gezilecek görülecek yerler arasında Keşap’ın Karabulduk beldesi de önemli bir yer tutuyor” dedi.

Karabulduk’un çok fazla turizm potansiyeline sahip olmasına rağmen beldede turizm adına sosyal tesisin olmamasına üzüldüklerini ifade eden Kara, “Umarım bu güzel vadi ve belde en kısa zamanda insanları buraya çekecek sosyal tesislere kavuşur” şeklinde konuştu.

Bulancak’a bağlı Bozat beldesini örnek gösteren Kara, “Karabulduk’un şehir yapısı Bozat ile birbirine çok yakın. Bozat’ta yerel yönetimler sosyal tesislerin yapılmasına destek verip, sahil kentinde nemden bunalan insanları hafta sonu aileleri ile beraber doğa ile iç içe bölgelere çıkarmaya teşvik ediyorlar” şeklinde konuştu.

Bu eşsiz doğa manzarası ile baş başa kalmak için ileriki dönemde tekrar bu bölgeye gezi düzenleyeceklerini söyleyen Şengül Kara Koç, “Okuyuculara küçük bir not olarak; Güzellikleri fotoğraflamaktan 1 saatte gideceğimiz yolu 3 saatte gittik” dedi.



Kaynak: Erdal AVCI Etiketler : Karabulduk'a, Hayran, Kaldılar,


Bu Haber Toplam 13916 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: