Ana Sayfa
Murat Özkan'dan Miting Teşekkürü
27 Mayıs 2011 Cuma 20:41
MHP Giresun milletvekili Murat Özkan Giresun mitingine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

MHP Giresun Milletvekili Adayları ve MHP İl Başkanlığı’nın “26 Mayıs 2011 Tarihinde MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla gerçekleşen mitinge gösterilen ilgiden dolayı Giresunlulara teşekkür” mesajıdır.

 Karar anı dediğimiz 12 Haziran 2011 genel seçimlerine az bir süre kala milletimiz Milliyetçi Hareket Partisi’ne desteğini göstermekte ve yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen seçim çalışmalarımız başarılı bir şekilde devam etmektedir.

 26 Mayıs 2011 günü, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla gerçekleşen Giresun mitingine Milletimizin ilgisi tüm camiamızı ziyadesiyle mutlu etmiştir.

 Genel Başkanımızın da belirttiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili adayları olarak bizler, Giresun’un sorunlarını yakından takip ediyoruz. Giresun’a Petrol Rafinerisi yapacağımızı, kapatılan SEKA arazisini kamulaştırarak Organize Tekstil Sanayi Bölgesi kuracağımızı müjdeliyoruz. Aynı zamanda fındık üreticilerine sabit, garantili fiyat desteği vereceğimizi müjdeliyoruz. Rektörsüz Üniversitemize Rektör atanmasını hemen sağlamayı vaat ediyoruz.

 Milliyetçi Hareket her zaman verdiği sözlerin arkasında durmuştur. Vatanımızın ve milletimizin bekası için, bize vereceğiniz görevi sabırsızlıkla beklemekteyiz. Asil olan milletimizden aldığımız görevle;  Ülkemizi ayrışma, çatışma, bölünme aşamasından kurtaracak, milletimizin tüm korkularını sona erdireceğiz.

 Aziz milletimize bizlere gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür eder, bu desteğe layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.



Etiketler : Murat, Özkan'dan, Miting, Teşekkürü,


Bu Haber Toplam 9198 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: