Ana Sayfa
MHP'den Bir İstifa Daha
25 Kasım 2010 Perşembe 21:06
Bulancak'ın Aydındere Belde Belediye Başkanı Haydar Karakılıç'ın istifa etmesinin ardından Keşap'a bağlı Karabulduk Belde Belediye Başkanı Mehmet Öztürk'de MHP'den istifa etti.

   Karabulduk Belde Belediye Başkanı Öztürk istifa dilekçesini parti Genel Merkezine gönderdiğini bugün itibarıyla belde halkına bağımsız belediye başkanı olarak hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

   MHP'den 2009 yılı mahalli idareler seçiminde aday olan ve seçilen Haydar Karakılıç da ''İstifamdaki en etkili neden beldeye hizmet alamamaktır. Bundan sonra bağımsız olarak her kapıyı aşındırıp daha fazla hizmet verme imkanına sahip olacağımı düşünüyorum'' ifadesini kullanmıştı.

   MHP Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum, Aydındere Belde Belediye Başkanı Haydar Karakılıç'ın partisinden istifa etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. MHP Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum, Bulancak ilçesi Aydındere Belde Belediye Başkanı Haydar Karakılıç'ın, baskı ve zorlamalarla MHP'den istifa ettirildiğini ileri sürdü.

   Öte yandan birbaşka belde belediye başkanının da MHP den istifa edeceği konuşulmaya başlandı.genel seçimler öncesi yaşanan istifa olaylarının Giresun'da partideki huzursuzluğu gün yüzüne çıkardığı söyleniyor. 

 


Etiketler : MHP'den, Bir, İstifa, Daha, ,


Bu Haber Toplam 7455 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: