Ana Sayfa
Keşap Hükümet Konağı'nı İstiyor
05 Ekim 2010 Salı 20:29
Keşaplılar hükümet konağını istiyorlar.

 

2008 yılında plan ve projeleri hazırlanarak İçişleri Bakanlığına sunulan Keşap Hükümet Konağı 2009 ve 2010 yıllarında da programa alınmamıştır.

Keşap Hükümet Konağı’nın oldukça eski oluşu ve yer sorunu nedeniyle; Kaymakamlık, Mal Müdürlüğü ve Adliye dışındaki tüm kamu kurumları Hükümet Konağı dışında hizmet vermek zorunda kalmıştır. Vatandaşlar ise doğal olarak tek bir noktadan hizmet almak istiyor.

2008 yılında plan ve projeleri hazırlanarak Ankara’ya sunulan Keşap Hükümet Konağı, şuanda mevcut bulunan Hükümet Konağı’nın yerine 35 m boyunda, 14 m eninde, 5 katlı, otoparklı ve merdivenden ilçe tarafına doğru, Emniyet Amirliğine bitişik olacak şekilde planlanmıştır.

 2009 programına alınması için çabalar harcanmış, 2010 yılında ise kesin gözüyle bakılan Hükümet Konağı 2009’da Yağlıdere, 2010’da ise Alucra’ya kaymıştır.

 Keşap Hükümet Konağı daha zaruri iken, İl Danışma Meclisi toplantılarında Giresun iktidar milletvekilleri tarafından, yapımı için kesin karar alındığı söylenen, daha sonra 2010 programında Alucra Hükümet Konağı çıkınca Keşap ilçe halkı haklı olarak, “acaba bizim vekilimiz yok da onun için mi bizimki değil de Alucra’nınki yapılıyor” diye tepki gösteriyorlar.

 Şuanda tüm AK Parti milletvekillerinden beklentimiz; Keşap Hükümet Konağı’nı, şu günlerde hazırlanmakta olan 2011 yatırım programına alınmasını hassaten istiyoruz.

İlçemizdeki referandum çalışmaları sırasında 3 AK Parti milletvekili de mutlaka Keşap Hükümet Konağı’nın 2011 yatırım programına alındığını söylemişlerdi.

Keşap halkı diyor ki; başta Sayın Grup Başkan Vekilimiz Nurettin Canikli olmak üzere, H.Hasan Sönmez ve Ali Temür beylere çağrıda bulunarak: “Gelin bizi daha fazla oyalamayın, bu işi bu yılki, yani 2011 programına aldırın. Zaten 2011 seçim yılı olacaktır, ilçemize böyle bir müjdeyle ve göğsünüzü gererek gelmek istiyorsanız bu işi çözün…”

 

  

 



Kaynak: Erdal Avcı Etiketler : Keşap, Hükümet, Konağı'nı, İstiyor, ,


Bu Haber Toplam 4163 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: