Ana Sayfa
Karaibrahim, İstifa İçin Henüz Erken
19 Ocak 2011 Çarşamba 23:51
CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, seçim takviminin kesin olarak belli olduğu zaman, aday adaylığını açıklayacağını söyledi.

Karaibrahim “ İstifa İçin Henüz Erken “

   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, seçim takviminin kesin olarak belli olduğu zaman, aday adaylığını açıklayacağını söyledi.

Karaibrahim, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, henüz seçim sürecinin açıklanmamasına rağmen, partisinde alınan karar doğrultusunda milletvekili aday adayı olmak isteyen teşkilat mensuplarının 10 Ocak itibariyle istifa ettiklerini anımsattı. Giresun'da il başkanı Aykut Gezmiş, Görele İlçe Başkanı Selahattin Karaahmetoğlu ve Espiye İlçe Başkanı İsmail Kadri Güven'in görevlerinden istifa ederek milletvekili aday adaylıklarını açıkladıklarını hatırlatan Karaibrahim, kendisinin ise seçim sürecinin açıklanmasını beklediğini ifade etti.

 

“ÖNCE SEÇİM TARİHİ,SONRA ADAYLI BELLİ OLACAK”
   Seçim takviminin kesin olarak belli olduğu zaman, kendisinin milletvekilliği aday adaylığını açıklayacağını vurgulayan Karaibrahim, "Seçim tarihi şuan için henüz belli değil. Seçimin, 12 Haziran tarihinde yapılacağı söyleniyor. Ama seçimin Mayıs ayına alınabileceği de gündemde. Takvimin kesinleşmesinin ardından seçim süreci başlasın, ben de milletvekilliği aday adaylığını açıklayacağım. Şuan henüz beklemedeyim. Sürecin açıklanmasıyla ben de adaylığımı kamuoyuyla paylaşacağım." dedi.

“FKB KAPATILMAK İSTENİLİYOR”

   Karaibrahim, Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nin (FİSKOBİRLİK) kapatılma süreci yaşadığını öne sürdü. FİSKOBİRLİK'ten işten çıkarmaların yaşanacağını, bu durumun da birliğin kapatılması sürecinin kanıtı olduğunu iddia ederek, "Neye göre, hangi şartlarda kimlerin işten çıkarılacağını şuanda belirsiz. Ben FİSKOBİRLİK yönetiminin hiçbir işçiyi işten çıkarmamalarını istiyorum. Eğer bu olursa CHP'nin çok sert tepkisi ile karşı karşıya kalırsınız. Birliğe zarar vermeme adına bu zamana kadar bazı şeyleri görmezlikten geldik. Ancak bundan sonra müdahale ederiz." diye konuştu. 



Kaynak: giresunsonhaber Etiketler : Karaibrahim,, İstifa, İçin, Henüz, Erken,


Bu Haber Toplam 6313 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: