Ana Sayfa
İsmailbeyli'de 40 Yıllık Özlem Bitiyor
08 Temmuz 2010 Perşembe 09:24
Görele İsmailbeyli Köyü'nde bulunan ve 40 yıldır çözülemeyen yol sorunu nihayet sonuca kavuşturuluyor.

İsmailbeyli Köyü’nün genç dernek başkanı Oğuzhan Kılıçarslan’ın 40 senelik yol için 5 yıldır verdiği mücadele, başkan olmasından sonra son 1 yıldır hızlandırmasından ve takip etmesinin ardından nihayet sonuca ulaştırıldı.


30062010011.jpg
 

 

Giresun Valisi Mustafa Yaman, İl Özel İdare Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu, İl Özel İdare Müdürü,  Görele Kaymakamı Aykut Pekmez, Ak Parti ilçe başkanı Tolga Erener , İlçe Özel İdaresi Müdürü Yavuz Bey, Köy Muhtarı Yüksel Polatoğlu ile Köy Dernek Başkanı Oğuzhan Kılıçarslan’ın ortak çalışması ve girişimleri sonucu İsmailbeyli Köyü’nün yolu olmayan Eseli mahallesine iş makinesi gönderildi.

Görüntü063.jpg

Köylüler birlik olarak ekip çalışmasıyla yollarının gelmesi için tüm gücüyle olayı takip edip çalışıyor. İl Özel İdaresine bağlı iş makinesi yolu tüm hızıyla açarken bu işe en çok sevinenler ise bayanlar oldu.


Görüntü048.jpg
 

 

Özellikle geçen yıl ayağı kırılan Remziye Kılıçarslan sırtta taşınarak hastaneye götürülmüştü ve bu olay Bölgesel basına konu olmuştu. Ayrıca mahallede bulunan şeker hastası Şaziye Kandemir’de kilosu yüzünden hastalık korkusu yaşarken, olası bir durumda hastaneye yetiştirilememe sıkıntısı çekiyordu. Yine mahallede bulunan ve ayağından büyük sıkıntısı bulunan İnci Kandemir’de yol gelmesine en çok sevinenlerden. Yola sevinen diğer kişiler ise mahalle sakinleri haricindeki diğer köylüler. Bölgede köylünün hemen hemen tamamının bahçesinin bulunması, sırtta taşınan fındık eziyetinden çoğu köylüyü kurtaracak. Yol gelen bölgede şimdi yolun daha ileriye devam ettirilerek Horozlu mahallesiyle birleştirilmesi hedefleniyor.   


Image3.jpg

Mahalle sakinleri emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederken, köyün yolsuz bulunan diğer mahalle sakinleri de aynı çalışmayı kendi mahallesine istiyor. Böylelikle sahil köyü olan İsmailbeyli Köyü’ndeki yolsuzluk sorununun ortadan kalkması hedefleniyor.

Haber: www.goreleses.com / Sabri Kılıçarslan
Fotoğraf:
www.goreleses.com / Hakkı Bozkaya / Mustafa Kocabaş / Eren Kandemir 

Görüntü017.jpg 

Görüntü028.jpg 

Görüntü057.jpg 


Görüntü060.jpg

 
Görüntü066.jpg

 Görüntü069.jpg

Görüntü072.jpg

 Görüntü076.jpg

Görüntü077.jpg

Görüntü079.jpg

Görüntü0570.jpg

Görüntü0670.jpg

Image0.jpg

Image.jpg

 



Kaynak: göreleses Etiketler : İsmailbeyli'de, 40, Yıllık, Özlem, Bitiyor,


Bu Haber Toplam 15053 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: