Ana Sayfa
Giresun'da CHP, 'Kılıçdaroğlu' Dedi
05 Kasım 2010 Cuma 19:31
CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, Giresun İl ve İlçe Teşkilatlarının CHP'de oluşan yeni MYK'ya destek olduklarını söyledi.

     CHP İl başkanı Aykut Gezmiş, parti il binasında ilçe başkanları ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Merkezi'nde son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendirdiklerini açıkladı.
      Gezmiş,CHP'de yaşanan son durumun sanki bir kavga varmış havası yaratıldığını,ancak ne kavga var, ne de ayrışma. Asıl mesele tüzüğün nasıl uygulanacağı konusuydu. Yani teknik bir konu. Tüm mesele bu. Tartışmalar da tüzüğün uygulanış şeklinin belirlenmesi ile de sona erdi." dedi.
      Giresun İl ve İlçe Teşkilatları'nın CHP'nin yeni MYK'na destek olduklarını söyledi.Gezmiş,"Biz bir aileyiz. Biz birbirini seven bir aileyiz. Her ailede bu tür tartışmalar yaşanır.

      Bu tartışmaları geride bıraktık. Giresun İl ve İlçe Teşkilatları'mız yeni MYK'ya destek verme kararı aldı. Onların arkasındayız. Bu yeni MYK ile hareket edeceğiz. Seçimlere yeni yönetimle girerek, iktidara geleceğiz." dedi.

     Gezmiş, Eski genel sekreter Önder Sav'ın iyi bir CHP'li olduğunu bildiklerini ve CHP'ye zarar verecek hal ve hareket içerisinde olmayacağına inanıyoruz dedi.



Etiketler : Giresun'da, CHP,, 'Kılıçdaroğlu', Dedi,


Bu Haber Toplam 6135 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: