Ana Sayfa
Giresun Limanı Kimin
09 Temmuz 2010 Cuma 18:30
Giresun Belediye Başkanı Aksu,Limanın Giresunlulara ait olduğunu kaydederek Giresunspor'a engel çıkaranların hata yaptıklarını söyledi.

"OTOPARKI GİRESUNSPOR'A KAZANDIRMA

YOLUNDA MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu , Liman Bölgesi'nden kaldırılan otoparkın tekrar Giresunspor'a kazandırılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Aksu yaptığı açıklamada, "Çakıroğlu Liman İşletmesi ile yaklaşık 10 kez görüştüm. Fakat firma; Demiryolları Limanlar Ve Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğü (DHL)'den yasal izin beklediklerini söylüyorlar. Biz bu alanı Giresunspor'a kazandırmak adına, burayı Giresun Belediyesi olarak kiralamayı da talep ettik. Ancak her ne olursa olsun, şu bilinmelidir ki burası Giresunspor'a tekrar kazandırılmazsa Çakıroğlu Liman İşletmesi sıkıntıya girer." dedi.

"ONLAR KENDİ

İŞLERİNİ YAPSINLAR"

Otopark'ın, şehir girişinde meydana getirdiği görüntü kirliliğine de bir an önce son verilmesi gerektiğine de dikkat çeken Aksu,"Çakıroğlu Liman İşletmesi liman işletmecisidir. Başka bir Ticari faaliyet yapamaz ve yaptırtmayız. Dolayısıyla kendilerinin o bölgeyi Otopark olarak kullanması mümkün değildir. Orası otopark olacaksa Giresunspor'un olacak." dedi.

"ORASI SADECE ÇAKIROĞLU'NUN DEĞİL,

GİRESUN HALKININDIR"

Liman alanının sadece Çakıroğlu Liman İşletmesi'ne değil, tüm Giresun'a ve Giresun halkına ait olduğunu da vurgulayan Başkan Aksu, "Bu alan mutlaka tekrar otopark olmalı ve Giresunspor'a kazandırılmalıdır. Bu Giresun'un olmazsa olmazıdır. Biz Giresun Belediyesi olarak bu yolda her türlü mücadeleye başvuracağız." şeklinde konuştu.



Kaynak: giresunaktuel Etiketler : Giresun, Limanı, Kimin,


Bu Haber Toplam 9015 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: