Ana Sayfa
Eynesil'e Otopark Yapılacak
15 Haziran 2010 Salı 17:37
Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu,Eynesil ilçe merkezine 400 araçlık otopark yapılacağını söyledi.

   Başkan Coşkun Somuncuoğlu,şehir içinde sadece çok kısa beklemelerin yapılacağını, uzun süre kalacak araçların yeni yapılan araç park yerine gönderileceğini söyledi. Somuncuoğlu yaptığı açıklamada, “Sahil dolgusundan kazandığımız arazi üzerindeki çalışmalarımız devam ediyor. Buraya ilk önce geniş bir otopark yaptık. Otoparkta son düzenlemeler yapılıyor.

   Burası tamamlandıktan sonra şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda araçların park etmelerine müsaade etmeyeceğiz. Belediyemizin zabıta ekipleri ve trafik polislerimizin iş birliği ile şehir içindeki araçların yeni yapılan otoparka yönlendirilmeleri sağlanacaktır. Kurallara uymayanlara para cezası uygulanacaktır.

   Çok kısa beklemeler haricinde araçların kalmalarına izin verilmeyecek. Yeni yapılan otoparkımız 350- 400 arasında araç alabilecek kapasitededir. Ayrıca ilçemizdeki esnaflarımıza mal getiren toptancıların araçları içinde bir düzenleme yapmayı düşünüyoruz. Amacımız ilçe merkezindeki seyir eden araçlar ve yaya trafiğini rahat bir hale getirmektir. Bu konuda halkımızın bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz” dedi.


 



Etiketler : Eynesil'e, Otopark, Yapılacak,


Bu Haber Toplam 6382 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: