Ana Sayfa
Eynesil Aralık Köyü İftar Verdi
21 Ağustos 2011 Pazar 05:06
Gaziosmanpaşa Yıldıztabya'da kurulu bulunan Eynesil Aralık Köyü Derneği üyelerine ve hemşerilerine iftar verdi.

Yıldıztabya Nur Camii Kültür Merkezi'nde verilen iftar yemeğine bir çok davetlinin yanı sıra her zaman Aralık Köyü'nün yanında olan GOP Kızılay Başkanı ve Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürü Burhan Külünk'te katıldı. Dernek Başkanı Murat Baş ve kurucu Başkanı İsmail Yamak iftar proğramına katılan tüm misafirleri en güzel şekilde ağırladılar.

GOP Belediye meclis üyesi Zeki Kemal, Yıldıztabya mahalle muhtarı İsmail Korkmaz, işadamı Servet Pir, Eynesil İshaklı Köyü'nden Niyazi Bayram ve Eynesil Gençlik takımına Topal Osmanağa & Ergün Aydın Futbol Turnuvasında 1.lik kupasını kazandırarak Aralık Köyü Derneği'nin müzesine koyan takım kaptanı Bahri Kocakara aynı masayı paylaşarak Ramazan ayının manevi havasını birlikte teneffüs ettiler. 

Aralık Köylüler iftar yemeğine ilgi göstererek katkıda bulunanlara teşekkür ettiler. Bir çok Aralık Köyü Derneği üyelerinin Fındık sezonu olması dolayısıyla Eynesil'de bulunmaları nedeniyle katılamadığı iftar proğramında aileler çocukları ile güzel bir ortamda iftar etmenin mutluluğunu yaşadılar.

Yıldıztabya Nur Camii İmamı Durak Ağca hemşerilerinin iftarına katılarak Kuran okuyup dua etti. Durak Hoca özellikle derneğin kurucularından Şehit itfaiye eri Hüseyin Çekiç için dua ederken iftara katılanların takdirini kazandı ve Hüseyin Çekiç bir kez daha rahmetle anıldı. Sevgili kardeşimiz Hüseyin Çekiç'e www.vatangiresun.com  olarak bizde Allah'tan rahmet, geride bıraktığı yakınlarına da tekrar başsağlığı diliyor, mekanı cennet olsun diyoruz.  

En küçük Aralık Köyü Derneği üyesi.



Etiketler : Eynesil, Aralık, Köyü, İftar, Verdi,


Bu Haber Toplam 11244 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: