Ana Sayfa
Halil Küçük'ün Annesi Vefat Etti
24 Haziran 2012 Pazar 00:36
Eynesil İshaklı Köyü Derneği yönetim kurulu üyesi ve Giresun faliyetlerinin çalışkan ismi Halil (Coşkun) Küçük annesini kaybetti.

Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneğinin kurucu yönetim kurulu üyesi, Topal Osmanağa Futbol Turnuvalarının görünmez kahramanı, Giresun faliyetlerinin çalışkan ve sevilen ismi ve Eynesil İshaklı Köyü Derneğinin yönetim kurulu üyesi Halil Küçük Annesini kaybetti. 

Uzun süredir yaşlılığa bağlı hastalıklarla uğraşan ve oğlu Halil Küçük'ün baktığı Pamuk Küçük aniden rahatsızlanarak acil olarak Yıldıztabya Özel Deniz Yıldızı Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kalp yetmezliğinden vefat eden Pamuk Küçük'ün cenazesi yapılan işlemlerin ardından Şişli Belediyesine ait bir araçla toprağa verilmek üzere Eynesil İshaklı Köyüne götürüldü.

Pamuk Küçük'ün cenazesi 24 Haziran Pazar günü Eynesil İshaklı Köyü Merkez Camii'nde ikindi namazı sonrası kılınacak olan cenaze namazı sonrası aile mezarlığında toprağa verilecek.

Halil (Coşkun) Küçük, Giresun günlerindeki gayretli ve güler yüzlü çalışmaları ile takdir toplamıştı. Yapılan tüm Giresun faliyetlerindeki gayretli çalışmaları ile dikkat çeken Küçük, Sultangazi  Belediyesinden yeni emekli olmuştu.

Halil Küçük Feshane Giresun Günleri öncesi yapılan Taksim yürüyüşünde de en ön saflarda ve değişik pankartlar taşıyarak Giresun etkinliklerinin vazgeçilmez adamı olmuştu.

 

Şişli Belediyesi'nin Cenaze ve sahiplerini taşımak için gönderdiği araç Pamuk Küçük'ün naaşını ve yakınlarını alarak saat 23.00 sularında Yıldıztabya'dan Eynesil İshaklı Köyüne hareket etti.

Eynesil İshaklı Köyü Derneği Başkanı Güngör Bodur, yönetim kurulu üyesi Halil Küçük'ü bu acılı gününde tüm köylüleri gibi yalnız bırakmadı.

Yıldıztabya NUR CAMİİ imamı Durak hoca yatsı namazı sonrası cemaatten helallik aldı ve cenaze Eynesil İshaklı köyüne uğurlandı.

www.vatangiresun.com Pamuk Küçük'e Allah'tan rahmet, Giresun camiasının sevilen çalışkan ismi Halil Küçük'e ve yakınlarına başsağlığı dileriz.



Etiketler : Halil, Küçük'ün, Annesi, Vefat, Etti,


Bu Haber Toplam 10183 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: