Ana Sayfa
Aralık Köyü'nden Örnek Davranış
09 Haziran 2011 Perşembe 21:38
Eynesil Aralık Köyü Derneği evi yanan ve özürlü bir çocuğunu da yangında kaybeden hemşerimizin evinin tüm eşyasını karşıladı.

ARALIK KÖYÜ DERNEĞİ’NDEN  ÖRNEK DAVRANIŞ.

Aralık Köyü Derneği geçtiğimiz günlerde evi yanan ve yangında özürlü bir çocuğunu da kaybeden hemşerimizin evinin tüm eşyasını karşıladı ve bir miktarda nakdi  yardımda bulundu.

 

Konu hakkında bilgi aldığımız Aralık Köyü Derneği Başkanı Murat Baş, yaptığı açıklamada ‘’ geçtiğimiz hafta üzücü bir olay yaşadık.  Ümraniye'de oturan bir hemşerimizin evinde çıkan yangında  evi tamamen yandı ve yangında bir özürlü çocuğunuda kaybetti. Bizleri derinden etkileyen bu afet karşısında dernek olarak elimizden ne geliyorsa hemşerimiz için seferber ettik. Yangında bir evladını  kaybeden kardeşimizin acısı çok büyük bu durumda ailenin birde ekonomik sıkıntıyla karşı karşıya kalmaması için dernek olarak evin tüm beyaz eşyasını , mobilyalarını , halılarını , mutfak eşyalarını , giyim eşyalarını  , erzaklarını ve bir miktar nakdi yardımla birlikte Ümraniye'deki hemşerimize teslim ettik .Ailenin derneğimizin yaptığı bu organizasyondan duyduğu memnuniyet bizleri de son derece mutlu etmiştir. Bizleri bu kampanyada yalnız bırakmayan tüm hayırsever iş adamlarımızdan , hemşerilerimizden Allah razı olsun. Allah bizleri her türlü  afetlerden korusun ‘’dedi.



Etiketler : Aralık, Köyü'nden, Örnek, Davranış,


Bu Haber Toplam 9294 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: