Ana Sayfa
CHP 'de Değişim Rüzgarı
11 Kasım 2010 Perşembe 21:29
CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş katıldığı partisinin il başkanları toplantısından dönerek basın açıklaması yaptı.

CHP’de Değişim Rüzgarı

CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş katıldığı partisinin il başkanları toplantısından dönerek basın açıklaması yaptı.

 

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan İl Başkanı Gezmiş partisinin il başkanları toplantısında alınan kararlar ve değişikliklerle ilgili açıklamalarda bulundu.

 
Bundan sonra partinin üye kayıtlarına ve örgüt yapılanmasına ağırlık verileceğini belirten Gezmiş; “Parti merkezimiz yeni bir süreçten geçmektedir. Artık partimizde güçlü genel sekreterlik kalkmış yerine başkan yardımcılığı gelmiştir. Bu değişikliğe il ve ilçe örgütlerimizde de yaşanacaktır. İl ve ilçe örgütlerimiz içerisinde Köylerden Memur ve İşçilerden, Tarım ve Hayvancılıktan ve Esnaftan sorumlu olmak üzere  dört ayrı komisyon kurulacaktır. Bununla beraber örgütlerimizde başkan yardımcılıkları dönemi de başlamış olacaktır.”  

 

Partide yaşanan bu değişikliğin oy oranlarını artıracağını da ileri süren Gezmiş, Partimiz seçmen ve sandık bazında bir çalışma metodu uygulayacaktır. Ayrıca üye kayıtlarına ve Kadın Kolları, Gençlik Kolları gibi örgütlerimizin daha aktif çalışması sağlanacaktır. Partimizdeki bu değişikliğin oylarımızı en az yüzde 40’ların üzerine taşıyacağına inanıyoruz. İktidarın alternatifi CHP’dir. Partimizdeki olumlu gelişmeleri bundan sonra daha iyi hissedeceğiz” dedi.



Kaynak: giresunsonhaber Etiketler : CHP, 'de, Değişim, Rüzgarı,


Bu Haber Toplam 6001 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: