Ana Sayfa
Aksu,Canikli Giresun İçin Ne Yaptı
28 Temmuz 2010 Çarşamba 11:12
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Nurettin Canikli'nin Giresun'a hizmet edemedikçe faturayı belediyeye kesmeye çalıştığını iddia etti.

Canikli Giresun İçin Ne Yapmıştır?

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Milletvekili Nurettin Canikli'nin; Giresun'a hizmet edemedikçe faturayı belediyeye kesemeye çalıştığını vurguladı.

"GİRESUN HALKI RAPOR DEĞİL, İCRAAT İSTİYOR"

Canikli'nin yalnızca seçimden seçime Giresun'a uğradığını hatırlatan Başkan Aksu, "Sayın Canikli yıllardır, OR-Gİ'nin fizibilite raporu hazır, seneye başlayacak, olmadı diğer sene başlayacak diye yıllardır Giresun halkını yanıltmaktadır. Şimdi de Eğribel Tünelinin fizibilite raporu hazır diyor. Giresun halkı rapor değil icraat istiyor. Eğribel Tüneli ve OR-Gİ Giresun'un olmazsa olmazıdır. " dedi.

 

 
"CANİKLİ BELEDİYEYE TAŞ ATACAĞINA GİRESUN'A HİZMET GETİR"

Canikli'nin Giresun'a hizmet edemedikçe suçu kendi kentinin kurumlarına attığını da ifade eden Aksu, "Nurettin Bey Giresun kent girişini kendi gönderdikleri parayla yaptığımızı söylüyor. Biz güzel bir kent girişi yarattık ve Giresun'a hizmet etmekten yoksun sayın vekilimiz, o bölgenin çalışmasının tamamlanmasının ardından yaptığımız hizmeti, kendileri yapmış gibi göstermek adına, bize bir miktar para gönderdi. Fakat Giresun halkı her şeyin farkında. Halkımızı kimse kandıramaz. Gönderdikleri para bizim sel sonrası kent onarım çalışmalarında harcadığımız mazot parasına bile yetmiyor." şeklinde konuştu.

"SAYIN CANİKLİ GİRESUN İÇİN NE YAPMIŞTIR? BİR DE O AÇIKLASIN"

Giresun'a yapılan hizmetleri daha kaliteli bir şekilde, ihale ederek değil, kendi ekipleri ile yaparak daha ucuza mal ettiklerini, 16 aylık görev süresinde önceki belediye döneminden Giresun'a daha fazla hizmet getirdiklerini ve buna rağmen belediyenin borcunu 7 trilyon TL azalttıklarını da ifade eden Aksu sözlerini şöyle sürdürdü;
" Biz altyapısı tamam diye devraldığımız Giresun'da 50.000 metreden fazla altyapı çalışması gerçekleştirdik. 23.900 ton asfalt çalışması, 23.000 m2 parke çalışması yaptık. Bu rakamlar Giresun'umuz için çok ciddi rakamlardır. Yine kentimize bir çok yeni yollar kazandırdık. Kentimize yakışır muhtar evleri yaptık. 25 yıldır başlatılamayan Kadınlar Pazarı projesini 1 yılda hayata geçirdik. Kumyalı Cumhuriyet Parkını yaptık. Güre'ye büyük bir park yapıyoruz. Müze önünü Giresun'umuza yakışır bir hale getirdik. Yine kısa zamanda Hacı Hüseyin Dolgu alanı, Atapark ve Kazancılar Yokuşunda gerçekleştireceğimiz büyük projelerimiz var. Sayın Canikli'ye soruyorum siz bu Giresun'a ne yaptınız ?"



Kaynak: giresunsonhaber Etiketler : Aksu,Canikli, Giresun, İçin, Ne, Yaptı,


Bu Haber Toplam 7020 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: