| Ana Sayfa » Dernekler » dernek |
29 Mart Mahalli Genel Seçimlerinde Keşap Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Nihat Yılmaz mazbatasını alarak görevine başladı.
Bir süre önce İstanbul'a ziyaret gerçekleştiren Dr.Nihat YILMAZ ve beraberindekiler Keşap Halkalı ve Arnavutköy dernek başkanı Abdullah AKGÜN'ün misafiri olmuşlardı.
29 Mart Mahalli Genel Seçimlerinde Keşap Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Nihat Yılmaz mazbatasını alarak görevine başladı. Yılmaz yaptığı açıklamada, “Projelerimi ve vaatlerimi gerçekleştirmek boynumun borcudur” dedi.
Keşap halkının kendisine gösterdiği destekten dolayı teşekkürlerini ileten Yılmaz, yaptığı kısa açıklamada, “Bu desteği en iyi şekilde kullanacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Artık parti rozetimi çıkarıp bütün Keşaplı vatandaşlarımın başkanı olacağım. Seçim öncesi ne vaad ettimse hepsi yerine gelecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verdi. Keşap’ın Giresun ilinin adeta gözbebeği olduğuna dikkat çeken Keşap Belediye Başkanı Yılmaz, daha sonra şunları söyledi; “Hem siyasi, hem ekonomik, hem de bürokratik açıdan bütün Giresun’a hitap eden ve Giresun’u temsil eden bir ilçedir. Bu ilçede başkanlık görevi zor olduğu kadar onur verici bir görevdir. Bu görevi layıkıyla yapmak için ve Keşaplılara hizmet için elimden gelen bütün mücadeleyi vereceğim.”
Kaynak: giresungazete.net Etiketler : Keşap, Belediye, Başkanı, Dr., Nihat, Yılmaz, |
||
Bu Haber Toplam 10505 Defa Okunmuştur |
|
Diğer Haberler:
|



Giresun'a Baykal çıkarması
İzmir'den Giresun'a cevap geldi.
Erdoğan, Bağcılar Belediyesi’ni ziyaret etti.
Karadeniz'in en genç başkanı
MHP'den istediğini alamayan CHP'ye oy verdi
Tek bir partideki adaya destek yanlış
Boşa yanıyordu Söndürdük
Şükrü GENÇ ve yanındakiler
İstanbul`da 3 Başkan Giresun' lu Oldu
Projeler Hayata Geçirilecek
Duroğlu'nda 1 oy farkla seçim kazanıldı
Türk Milletinin başı sağolsun
MHP Duroğlu Belediye Başkanı Mehmet Pay,istifa etti


