| Ana Sayfa |
Giresun Dernekler Birliği'nin 'Giresun Günleri' projesini markalaştırıp paten almasından sonra ortalık karıştı. 2 kurumdan bombardıman gibi açıklamalar geldi. GİRDEF Yön. Kur. Başkanı Sıtkı Ada, GDB'yi kendilerine ayrıcalık vermekle suçlayarak Halil Kütük ve ekibinin GDB'ye kök saldığını ve artık değişmesi gerektiğini söyledi.
Mavi Karadeniz TV Yön. Kur. Bşk. 'nı Fuat Kuş'ta yaptığı açıklamayla , "bizlere süslü püslü kağıt göstermesinler , Giresun Günleri projesi bizzat bana ait. Kimsenin tekeline vermem. Kimse aldığı kağıtla kendisini yükselttiğini , projeme sahip çıktığını sanmasın" dedi.
Giresun Dernekler Birliğ'nden patentin neden alındığı hakkında bir açıklama henüz yapılmazken , GİRDEF ve MKD'nin sert açıklamaları yakında Giresun gündemini sallayacağa benziyor.
ÖZEL HABER Etiketler : GDB,, GİRDEF,, MKD, Kapışıyor, , |
||
Bu Haber Toplam 17993 Defa Okunmuştur |
|
Diğer Haberler:
|


Dereli Eğrianbar Köyü Pikniği
Eyüp'ten Mehter'le Feshane'ye
Her Yönüyle Muhteşem Yürüyüş
Dr. Erol Kentsel Dönüşüm Şart
Eğrianbar'dan Büyük Piknik Şöleni
Ethem Bakar HABER-DER Başkanı
Espiyelilerden Örnek Piknik
Keşaplılar Piknikte Buluştular
İGEDER Kadıköy'de Kahvaltıda
S.Cihan'dan Doğankentlilere Çağrı
Halide İncekara Giresunlularla
Eymürlüler Piknikte Buluştular
Tüm Espiyeliler Piknik Şöleni
Bulancak Arifli Köyü Pikniği


