| Ana Sayfa |
Zor şartlarda yüksek öğrenimlerini tamamlamaya çalışan 30 üniversite öğrencisine Giresun Deniz Yıldızı Derneğinden burs verildi. DENİZ YILDIZI DERNEĞİNDEN
30 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE BURS
Zor şartlarda yüksek öğrenimlerini tamamlamaya çalışan 30 üniversite öğrencisine Giresun Deniz Yıldızı Derneğinden burs verildi.
İhtiyaç sahibi insanlara verdiği hizmetleri her yıl artırarak devam ettiren Giresun Deniz Yıldızı Derneği geleneksel hale getirdiği bursların da bu yıl öğrenci sayısını artırarak 30 öğrenciye çıkardı.
Başkan Emine Acar, her yıl zor şartlarda yüksek öğrenimlerini tamamlamaya çalışan öğrencilerimizden en güç durumda olanlarını belirleyerek tıp fakültelerinde okuyan çocuklarımıza 150, diğer fakültelerde okuyan öğrencilerimize 100TL olmak üzere 1Kasım başlatıp, 1 Mayıs 2012 tarihinde bitecek şekilde toplam yedi ay öğrencilerimize burs imkanı hazırlamaya çalışıyoruz. Bugünden itibaren bankamıza verdiğimiz otomatik talimat gereği burslar öğrencilerimizin hesabına geçecek. Burs konusunda başta hayırsever işadamı Öner Hekim ve Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Atar olmak üzere katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum dedi.
Derneğimiz 2012/2013 Öğretim yılında 30 öğrenciye burs vermektedir.
Emine ACAR
Yönetim Kurulu Başkanı
Bizde www.vatangiresun.com olarak deniz yıldızı derneğine ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz. Etiketler : Deniz, Yıldızı, Burs, Verdi, |
||
Bu Haber Toplam 10580 Defa Okunmuştur |
|
Diğer Haberler:
|


Yanlış Adamlar Hep Giresun'u Buluyor
Yusuf Usta Kırklareli Milli Eğitim Müd. Yard.
Rektör ATTAR'ın Ödül Oyunu
Üniversitede Şok İstifa
Arif DEDE Eskişehir'de El Üstünde
FİNAL Dersanelerinden Kampanya
Giresun Kültür Merkezi Yapılıyor
Asil Rektörün Devr-i Saltanatı
Prof. Dr. Mustafa Türkmen'den Cevap
Prof. Dr. Yılmaz Can Konuştu
Rektör Attar Neyin Peşinde
Aygün Attar Neyin Peşinde
GİMEV, KUR'AN-I KERİM Dağıttı
Arif Dede Milli Eğitim Müdürü Oldu


