| Ana Sayfa » Siyaset |
Bilgehan Murat MİNİÇ Yaklaşık 1 ay önce, 2014 Yerel Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'nden Beykoz Belediye Başkan Adaylığının tarafına teklif edildiğini ve kendisinin bu süre zarfında yapmış olduğu görüşmeler ve istişareler sonucunda Belediye Başkan Adaylığı görevini kabul ettiğini Beykoz basınına göndermiş olduğu mail ile ilan etti.
BBP Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat MİNİÇ'in gazetemize yollamış olduğu basın açıklamasını aynen yayınlıyoruz.
BBP BEYKOZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI HAKKINDA ...
Çok kıymetli basın mensubu dostlarım;
Bilindiği üzere yaklaşık bir ay evvel Büyük Birlik Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı tarafından, 2014 Yerel Seçimlerinde BBP'den Beykoz Belediye Başkan Adaylığı tarafıma teklif edilmişti. Bu süre zarfında yapmış olduğumuz görüşmeler ve istişareler neticesinde bu onurlu fakat zahmetli vazifeyi kabul etmeye karar verdim. Sizlerin içinden birisi olarak da bu bilgiyi ilk olarak sizlerle paylaşmayı uygun buldum.
Temiz ve ahlaklı siyasetle Beykoz'a hizmet için büyüklerimizin rızası ve duasıyla yola çıkmış bulunmaktayım. Bu meşakkatli yolda sizlerin de desteklerinizi, tavsiye ve önerilerinizi bekliyor, baki selam ve saygılarımı sunuyorum.
Bilgehan Murat MİNİÇ
Büyük Birlik Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı
HABER: ÖZKAN KÖMÜRCÜ Etiketler : BEYKOZ'DA, GİRESUN'LU, ADAY, |
||
Bu Haber Toplam 11638 Defa Okunmuştur |
|
Diğer Haberler:
|


MİLLETVEKİLİ AV KADİR AYDIN'DAN BASIN BÜLTENİ
SABRİ ÖZTÜRK SİSDAĞI YOLUNA EL ATTI
GİRESUN MODERN BİR KÜLTÜR MERKEZİNE KAVUŞUYOR
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA
MİLLETVEKİLİ SABRİ ÖZTÜRK, TOKİ BAŞKANI İLE GİRESUN PROJELERİNİ GÖRÜŞTÜ
GIRESUN’A 4,6 MILYAR LIRALIK ÇEVRE VE ŞEHIRCILIK YATIRIMI YAPILDI
BASIN BÜLTENİ
GİRESUN’A 3,1 MİLYAR LİRALIK DESTEK SAĞLANDI
YENİ ADALET SARAYININ AVAN PROJESİ TAMAMLANDI
TAM KAPANMA OLMADAN DÜ-ZE-LE-ME-YİZ
Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı
KENAN TATLI AKPARTİ GİRESUN İL BAŞKANLIĞI
ILÇELERE DOĞALGAZ MÜJDESI


