Ana Sayfa
Oyracalılar Hasta Ziyaretinde
11 Kasım 2011 Cuma 05:10
Doğankent Oyraca Köyü Derneği eski Başkanı Yücel Coşkun, hem hasta yatan babasını bakıyor, hemde hastaları ziyaret ediyor.

 
 
Doğankent Oyraca Köyü Derneği Başkanı Murat Yiğit ve eski Başkanı Yücel Coşkun Bayramı fırsat bilerek tüm hastaları ve büyüklerini arkadaşları ile beraber ziyaret edip hayır dua aldılar.
 
 
Giresun camiasının sevilen ismi Doğankent Oyraca Köyü Derneği eski Başkanı Yücel Coşkun bir yandan ağır hasta olan babasına bakıyor, diğer yandan hasta yatağında yatan akraba ve köylülerini tek tek ziyaret edip hayır dualarını alıyor. 
 
 
 
 
İsmail Yiğit, Yücel Coşkun, Murat Işık, Adem Işık, Murat Yiğit (Dernek Başkanı), Adem Coşkun, Emre Coşkun, Eren Coşkun (Dernek Genel Sekreteri) ziyaretleri sırasında büyüklerinin gönüllerini alıp, eski bayramları ve köydeki bayramlaşmaları hatırlayıp eskiden bayramlar bir başka güzeldi diyorlar.
 
 
 
 
 
Doğankent Oyraca Köyünden efsane isimler. Aramızdan ayrılanlara Allah'tan rahmet, yaşayanlara hayırlı uzun ömürler diliyoruz.
 
www.vatangiresun.com  Yücel Coşkun'un babası İsmail Coşkun başta olmak üzere tüm hastalarımıza acil şifalar diler. Büyüklerini yalnız bırakmayan Oyraca köyü Derneği ve Oyracalıyız biz tanıtım grubuna yapmış oldukları hayırlı işlerde başarılar dileriz. 


Etiketler : Oyracalılar, Hasta, Ziyaretinde,


Bu Haber Toplam 10213 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: