Ana Sayfa
Borsadan Ambulans Bağışı
05 Aralık 2012 Çarşamba 19:13
Giresun Ticaret Borsası tarafından İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağışlanmak üzere alınan Ambulansın teslimi yapıldı.

Valilik önünde düzenlenen teslim töreninde konuşan Vali Dursun Ali Şahin, borsanın ambulans bağışının diğer kuruluşlara da örnek olacağına inandığını söyledi.
 
Sağlık Bakanlığı´nın da bir ambulans vereceğini belirten Vali Şahin ´´Bakanlık bir bağışa bir araç ta kendisi veriyor. Biz bu aracı almakla beraber Giresun´umuza 4 araç kazandırmış oluyoruz. Zaten 2 araç verilecekti bir de bu bağış eklenince toplamda 4 araç olmuş olacak. Öyle anlar olur ki bir dakika bir can kurtarır, bir dakika önce hastaneye ulaşım belki de bir hayatın devamını sağlayabilir. O bakımdan ambulansların hele donanımlı 150 bin lira değerindeki bir ambulansın bize kazandırmaları dolayısıyla tüm borsaya teşekkür ediyorum´´ dedi.
 
Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Demirci ise vatandaşların borsa kanalı ile birikmiş olan paralarının tekrar vatandaşlara hizmet olarak dönmesi için ambulansı bağışladıklarını ifade etti.
 
Konuşmanın ardından Vali Şahin Demirci´ye plaket verdi.
 
Törene, İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fazıl Özden, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Karadere ve borsa yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 

 



Etiketler : Borsadan, Ambulans, Bağışı,


Bu Haber Toplam 7893 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: