Ana Sayfa
Bayram Eşgünoğlu Toprağa Verildi
14 Mayıs 2012 Pazartesi 00:26
İstanbul Gaziosmanpaşa'da aniden rahatsızlanarak genç yaşta aramızdan ayrılan Alucra'lı hemşerimiz Bayram Eşgünoğlu Alucra Demirözü köyünde toprağa verildi.

Bayram Eşgünoğlu'nun vefat haberini alan Giresunlular başta GİRFED Başkanı Hasan Turan olmak üzere Yeşilpınar'a hareket ettiler. Zeki Kemal, Aydın Kömürcü, Mustafa Türlü ve yüzlerce Giresunlu cenazenin Alucra'ya uğurlanacağı zamana kadar üzgün bir şekilde hemşerilerine son görevlerini yapmak için gece geç saatlere kadar beklediler.

Bayram Eşgünoğlu'nun naaşı Yeşilpınar Kazımkarabekir Mevlana Mahallesi Hayırlıoğlu camii'nde yıkandıktan sonra Alucra Demirözü köyüne gönderildi.

Bayram Eşgünoğlu 2009 yerel seçimlerde Kazımkarabekir mahallesinde tüm Giresun derneklerinin desteğini alarak muhtar adayı olmuştu. Bir dönem Kazımkarabekir mevlana spor kulübünün başkanlığınıda yapan Eşgünoğlu daha sonra bu görevi yine bir hemşerimiz olan Mustafa Türlü'ye bırakmıştı.

www.vatangiresun.com değerli hemşerimiz Bayram Eşgünoğlu'na ALLAH'tan rahmet geride kalanlara başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.



Etiketler : Bayram, Eşgünoğlu, Toprağa, Verildi,


Bu Haber Toplam 11316 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: