Ana Sayfa
Giresun Günleri Davet Ziyaretleri
26 Mart 2010 Cuma 11:28
9-10-11 Nisan Feshane Giresun Günlerine davet Ziyaretleri çerçevesinde Başakşehir Belediye Başkanı ziyaret edildi.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,kendi belediyesinde meclis üyesi olan hemşerimiz Sabahattin Kayas'ın da içinde bulunduğu Giresun Federasyonu Başkan ve üyelerini makamında kabul etti ve davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek mutlaka Feshane'ye geleceğim dedi.

4. Giresun Günleri organizasyonuna kısa bir süre kala çalışmalar hızla devam ediyor.
Giresun Günleri sürprizlerle dolu

‘Komşunu da al gel’

4. Giresun Günleri organizasyonu’na kısa bir süre kala çalışmalar hızla devam ediyor. Giresun Federasyonu organizasyon ile ilgili ziyaretlerini sürdürürken, Federasyon Başkanı Hasan Turan, bu yıl Feshane için sürprizler hazırladıklarını söyledi. Turan Giresunlu hemşehrilerine sesleneek “9 Nisan’da Feshane’ye komşunu’da al gel” diye seslendi.
Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı makamında ziyaret eden Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri 4. Giresun Günleri organizasyonu ile ilgili bilgi verdi.
Giresunluların kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Giresun Günleri organizasyonundan özgüyle söz etti. Kendi ilçesi sınırlarında da çok sayıda Giresunlu yaşadığını ifade eden Uysal şunları söyledi:

GİRESUNLULARA ÖVGÜ

“Giresunluları sağladıkları birlik beraberlikten dolayı tebrik ediyorum. Feshane’de düzenlediğiniz organizasyonlar gerçekten ses getiriyor.  Bir ilin üç günlük organizasyonda 500 bin kişilik bir hareket sağlaması gerçekten övgüye değer bir çalışma. Ama sizleri takip ediyorum. Emek harcıyorsunuz. Bu tarz organizasyonların tesadüfen biri tutar. Ancak dördüncüsü yapılıyor ve geçmişte yapılan üçü birbirinden farklı sahneler yaratmışsa bu tesadüf değil bir başarıdır. Bizde elimizden ne geliyorsa bu organizasyona katkıda bulunmaya hazırız” dedi.

KOMŞUNU DA AL GEL

Federasyon Başkanı Hasan Turan, Mevlüt Uysal ve ekibi nezdinde Başakşehirlileri Feshane’de düzenlenen 4. Giresun Günlerine davet etti.
Turan, başarının çalışmanın ve yardımlaşmanını eseri olduğunu ifade ederek, “Bizde boş durmuyoruz. Her yıl yenilikler ilave ediyoruz. Bu yıl Gireun Günler’inde sürprizlerimiz var. Geçen yıllara göre daha çok ses getiren bir organizasyon olacak. Yani her yıl bir ileri ne yapabiliriz diye düşünen bir Yönetim Kurulu ve Organizasyon komitemiz var . Ama en önemlisi Tüm Giresunluların bu konudaki hassasiyeti. Ben inanıyorum ki, tüm Giresunlu hemşerilerimiz 9-10-11 Nisan’ı bizden daha çok heyecanla bekliyor. Onlarada diyorum ki komşunuzuda alın gelin...” diye konuştu.



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Giresun, Günleri, Davet, Ziyaretleri,


Bu Haber Toplam 7146 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: