Ana Sayfa
Federasyon Feshane'yi Değerlendirdi
18 Nisan 2010 Pazar 18:20
Giresun Federasyonu Feshane Giresun Günlerinin değerlendirmesini yaptı.5.Giresun Günlerinde bir çok yenilikler yapılacak.

Giresun Federasyonu Feshane sonrası geniş kapsamlı bir durum değerlendirme toplantısı yaparak Giresun Günlerini ele aldı.Ayrıca emeği geçen yönetim kurulu üyelerine de plaket ve teşekkür belgeleri verildi.

Yoğun katılımdan dolayı Feshane'de yaşanan sıkıntıların giderilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılması için görüş birliğine varılarak,önümüzdeki günlerde ne gibi değişikliklerin olacağı karara bağlanacak.

Toplantının ilk süprizi Av.Hakan Arif Ayık için hazırlanan doğum günü pastası oldu.Nice yıllara Sn.Ayık.

Toplantının ikinci süprizini ise Mehmet Kuğu ve Suna Özbayram yaptı.Giresun camiasında iş yapmanın zorluğunu bilen KUĞU ve ÖZBAYRAM ailesinden,vaktinden,naktinden,çocuklarından,işinden,eşinden ve aşından fedakarlıklar yaparak gece gündüz demeden koşturan,büyük emekler sarfeden tüm Giresunluları temsilen Hasan Turan ve Halil Kütük'e birer çiçek takdim ettiler.Bu çiçeklerle evinize gidiniz ve kendinizi ailenize affettiriniz dediler.

Feshane Giresun Günlerine en ufak bir katkısı olan herkesi ödüllendirmeyi ve onurlandırmayı ilke edinen Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan tüm yönetime manevi değeri oldukça yüksek plaket ve teşekkür belgeleri verdi.Halil Kütük'e teşekkür belgesi ve plaketini Veysel Ekmen ile beraber takdim etti.

Halil Kütük,Mustafa Eren ve Hasan Turan.

Mustafa Eren ve Temel Bilecen.

Hasan Turan,Veysel Ekmen ve Mehmet Kuğu.

Mustafa Eren ve Suna Özbayram.

Veysel Ekmen ve Mustafa Çoşkun.

Hasan Turan ve Abdullah Akgün.

Mustafa Çoşkun ve Hasan Turan.

Hasan Turan,Veysel Ekmen ve Çoşkun Çalık.

Hasan Turan ve Nuri Yılmaz.

Hasan Turan ve Hakan Arif Ayık.

Hasan Turan ve Hüseyin Mersin.

Veysel Ekmen ve Mehmet Kuğu.

Yücel Kırım ve Mustafa Eren.

Hasan Turan ve Mehmet Kuğu.

Murat Aydın ve Halil Kütük.

Toplantıda Ankara'daki Giresun yurdunun satılması konusuda gündeme geldi.Hasan Turan Federasyon yönetimine konuyla ilgili bilgi aktardı.

Gecenin 02.00 yi gösterdiği sıralarda toplantı bitmişti.Giresun Federasyonu ve Feshane Giresun Günleri Organizasyon Başkanı Hasan Turan evinin yolunu tutarken kendisine verilen çiçeğin kıymetini daha iyi anlamıştı.



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Federasyon, Feshane'yi, Değerlendirdi,


Bu Haber Toplam 12912 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: