Ana Sayfa
Feshane Giresun Günleri Ziyaretleri
13 Mart 2010 Cumartesi 10:32
9-10-11 Nisan'da 4.sü yapılacak olan Feshane Giresun Günleri için ziyaretler sürüyor,geri sayım başladı.

Eyüp Belediye Başkanımız Sn.İsmail Kavuncu ziyaret edildi.Hasan Turan ve Halil Kütük Türkiye'nin en büyük yöresel organizasyonunu anlattılar.Giresunluların Eyüp'te en çok nüfusa sahip il olduğu dile getirildi.Ayrıca Feshane'nin Sn.Başkanımızın makam odasının hemen karşısında olması dolayısıyla Eyüp Belediye Başkanımız İsmail Kavuncu,bizim zaten kaçacak bir yerimiz yok sizlerle beraberiz dedi. 

Her gittiği yerde ziyaret ekibini Feshane heyecanının sardığı belliydi.Hüseyin Kurucu,Recep Dönmez,Yusuf Yakup Kendir,Mehmet Kuğu,Nuri Yılmaz,Temel Bilecan,Coşkun Çalık ve Hasan Turan Beylikdüzü Belediye Başkanı Sn.Yusuf Uzun'u ziyaret öncesinde.

Bahçelievler Belediye Başkan yardımcısı hemşerimiz Sn.Hikmet Tekiroğlu ziyaret edildi.Ziyaret sırasında ikram edilen MADO (MARAŞ DONDURMA) dondurması süperdi.Ziyaretçiler acaba bu dondurmanın GİDO (GİRESUN DONDURMA) markası çıkabilirmi sordu.Aldığımız cevap ilginçti,MADO Dondurması Keçi sütünden yapılıyormuş.Giresun'da Fındığın yanında hayvancılığında öldüğü ve bırakın Keçi sütünü,HEKİM SÜT fabrikasının normal inek sütünü bile bulamadığı ve dışarıdan süt getirdiği görüşü dile getirildi.

Hikmet Tekiroğlu ve kendisini ziyaret eden hemşerileri. 

Güngören Belediye Başkanımız zaten bizden birisi.Futbol Turnuvasınında Avrupalı Çotanaklarla beraber sıkı bir takipçisi.3.hafta maçlarının oynandığı gün turnuvaya damgasını vurdu.Zamanım olsada her hafta sizinle beraber o çoşkuyu yaşayabilsem dedi. 

 Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu,Hasan Turan ve Çanakçı Dernekler birliği Başkanı Coşkun Çalık ile Giresunluları uğurlarken her iki tarafında yüzleri gülüyordu.

Beylikdüzü belediye Başkanımız Sn.Yusuf Uzun bu kadar büyük bir organizasyonda bizde sizinle beraberiz dedi. 

9-10-11 Nisan sabırsızlıkla bekleniyor. 

Bahçelievler Belediye Başkanı Sn.Osman Develioğlu ziyaret edildi.Kendi bölgesinde ikamet eden şehit Cengiz Sarıbaş'ın ailesiyle de yakından ilgilenen Develioğlu'na tüm Giresunlular adına Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan teşekkür etti. 



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Feshane, Giresun, Günleri, Ziyaretleri,


Bu Haber Toplam 11450 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: