Ana Sayfa » Dernekler
Şebinkarahisarlılar Piknikte Nurettin BAY ile Coştu
04 Temmuz 2013 Perşembe 06:08
Şebinkarahisar Tepeltepe Köyü Derneğinin düzenlediği moral ve dayanışma pikniği, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi’nin de katılımıyla coşku içerisinde geçti.

Nurettin Bay ve Engin Bay'ı sahne aldığı Giresun, Şebinkarahisar Tepeltepe Köyü Pikniği, Kemerburgaz Kirazlıbent Irmak Piknik Alanında, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir'in katılımıyla gerçekleşti.  

 

 

 Tepeltepe köylülerini bir araya getiren ve birlik beraberliğin en üst düzeye çıktığı moral ve dayanışma pikniğinin açılışında konuşan Dernek Başkan Hayrettin Ekinci, dernek yönetimi olarak yapmış oldukları çalışmaları anlatarak üyeleri bilgilendirdi. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada büyük bir özveri ile çalışmalarına devam edeceklerini belirten Ekinci, “Bu zamana kadar çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen,  iş adamlarımıza, üyelerimize, ve çok değerli sanatçılarımıza ve bu çorbada tuzu olan, emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Her yıl olduğu gibi bu senede katılımdan dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Başkan Ekinci, sözlerini tamamladı. “Pikniğimize katılarak bizleri onurlandıran AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi ve İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e, Şebinkarahisar’ımızın göz bebeği derneklerimizin başkanlarına, uzaktan yakından pikniğimize katılan bütün misafirlerimize ve siz değerli üyelerimize, yönetim kurulu ve gençlik kollarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 
Tepeltepe Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayrettin Ekinci ve Yönetim kurulu üyelerinin büyük gayretleriyle düzenlenen pikniğe katılan misafirler, yöresel ürünler ağırlıklı olmak üzere bol ikramlarla ağırlandı. Tepeltepelileri selamlayan konuşmacılar, birlik beraberlik ve hemşericiliğin ön plana çıktığı kısa konuşmalar yaptı.
 
Katılımın yoğun olduğu piknikte, birlik ve beraberlik ortamı sağlanırken, Tepeltepe Köyü Gençlik Kollarının organizasyonuyla gerçekleştirilen çeşitli yarışmalar, hediyeli çekilişler ve unutulmaya yüz tutmuş yöresel oyunlar sergilendi. Çeşitli ikramların yapıldığı Tepeltepe Köyü pikniğine katılan misafirler, Nurettin Bay ve Engin Bay’ın söylediği türkü ve oyun havalarıyla keyifli bir gün geçirdi.
 
Pikniğe dernek faaliyetlerinin devamı için açık artırma usulü satışa çıkarılan Koç, büyük bir çekişme ve heyecana sahne oldu. Vadinin sevilen sanatçısı Nurettin Bay’ın sunumuyla renklenen açık artırma, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e vekaleten en yüksek rakamı veren Durgül Er hanım kazandı.   
 
Boğaziçi Gündem ve Şebin Gündem Gazetesi kurucularından İlhan Çabukol’un takip ettiği, Şebinkarahisar Tepeltepe Köyü Pikniğine çok sayıda siyasetçi ve davetli katıldı. Başta, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi, olmak üzere, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç,  AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı Av. Hakan Özbay ve Yönetim Kurulu, Şebinkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Bora Kılıç ve Yönetim Kurulu, çok sayıda köy dernek başkanları, iş adamları, Şebinkarahisarlı basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.


Kaynak: www.sebingundem.com Etiketler : Şebinkarahisarlılar, Piknikte, Nurettin, BAY, ile, Coştu,


Bu Haber Toplam 10102 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: