Ana Sayfa » Dernekler
ŞEBİNKARAHİSAR HEYETİ GİRESUN FED. ZİYARET ETTİ
14 Ocak 2015 Çarşamba 22:10


Merkezi Şişli’de bulunan Giresun Şebinkarahisar, derneği başkanı ve yönetim kurulu Giresun federasyonunu ziyarette bulundular.

Dernek başkanı Av Hakan Özbay 17 Ocak da Abdi ipekçide yapılacak olan 50 yıl şöleniyle ilgili hem tanıtım hem de daveti için Giresun federasyon başkanı Hasan Turana bilgi verip davet ettiler. Dernek başkanı Av Hakan Özbay bizler yapacağımız 50 yıl şöleninde tüm Giresunlu hemşerilerimizi yanımızda görmek bizleri onurlandırır. Bu bağlamda Federasyonumuzda o gün yanımızda olacağından eminim her zamanki gibi diye konuştu.

Federasyon başkanı Hasan Turan’da öncelikle hoş geldiniz sefalar getirdiniz Şebinkarahisar derneğimizin 50 kuruluş yılını kutlarım yapacağınız çalışmalarınızda başarılar dilerim, Şebinkarahisar derneğimiz diğer ilçe derneklerimiz gibi bizim bir parçamızdır etle tırnak gibi, yapılacak olan 50 yıl, Şöleninde  Büyük bir coşku olacaktır, bizde federasyon olarak üzerimize düşeni yapacağız yönetim olarak orada olacağız diye konuştu. Heyet tarafından federasyon başkanına Şebinkarahisar derneğini için özel hazırlanmış saati taktim ettiler aynı zamanda yapılacak Şebinkarahisarlılar, derneği kongresinde başkan adayları Eski başkan. Başkan adayı Yücel Kısa, Mehmet Şimşek ve Şebinkarahisar işadamları derneği(SİYAD) başkanı Bora Kılıç da hazır bulundular. Gazete olarak 50yıl şöleninin ve kongrenin Şebinkarahisar Giresun’a hayırlar getirmesi dileğiyle.

 

 

Haber: Aydın Kömürcü    



Etiketler : ŞEBİNKARAHİSAR, HEYETİ, GİRESUN, FED., ZİYARET, ETTİ,


Bu Haber Toplam 5902 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: