Ana Sayfa » Dernekler
Proje Başkanı Abdurrahman Ada
09 Nisan 2012 Pazartesi 15:21
Sultangazili Giresunlular Derneği Başkanı ve İGEDER yönetim kurulu üyesi Abdurrahman Ada başarılı çalışmaları ile dikkat çekiyor.

PROJELERİN BAŞKANI ABDURRAHMAN ADA (COMENİUS PROJESİ)

SULTANGAZİ GİRESUNLULAR DERNEK BAŞKANI, İstanbul Giresunlu Eğitimciler Derneği (İGEDER) yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Orhangazi İlköğretim Okulu Müdür Başyardımcısı Abdurrahman ADA yapmış olduğu yenilikler ile adından sıkca söz ettiriyor. Sayın ADA şimdi de COMENİUS projesi  kapsamında yurt dışından gelen misafirlerini okulu ile beraber ağırladı..

Orhangazi İlköğretim Okulu

27-31 Mart tarihleri arasında Lets Learn Maths Together isimli Çok Taraflı Okul Ortaklığı Comenius Projesinde Misafirlerini Ağırladı.

Orhangazi İlköğretim Okulu, 27-31 Mart tarihleri arasında. ;Lets Learn Maths Together isimli Çok Taraflı Okul Ortaklığı Comenius Projesi kapsamında  Misafirlerini; İstanbul sultangazi `deki Orhangazi İlköğretim Okulunda Okul Müdürü Abuzer KORKMAZ , Projeden sorumlu Müdür Başyardımcısı Abdurrahman ADA, Proje Koordinatörü Reyhan KARAKURT, okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından karşılanmışlardır.

Bulgaristan, Slovakya, Litvanya, Polonya ve Romanya `nın katıldığı ziyaret süresince ;Okul Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyareti ,(3,14) Pi Sayısı etkinliği, Park Ormanda Belediye Başkanı ile Ağaç Dikimi, İstanbul `un tarihi ve kültürel yerlerinin gezilmesi( Miniatürk, Topkapı Sarayı, Sultanahmet, Ayasofta, 1453 Panaroma)Ülkelerin Kendilerini ve Okullarını Tanıtması gibi etkinlikler yapılmıştır. Ziyaret süresince misafir gelen öğretmenler ve öğrenciler ülkemizdeki bir okulun işleyiş biçimini, sınıflarını ve yönetimini gözlemleme imkanı buldular.

Dernek başkanımız Abdurrahman ADA yı bu eğitim alanında yaptığı yeni projeler ve  başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

SULTANGAZİ GİRESUNLULAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

 



Etiketler : Proje, Başkanı, Abdurrahman, Ada,


Bu Haber Toplam 14440 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: