Ana Sayfa » Dernekler
Nizamiye Derneğinden İyi Hizmet
10 Haziran 2010 Perşembe 23:25
Nizamiye İlim ve Eğitime Hizmet Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına bir kermes açıldı.

  

Giresun Gazi Caddesi’ndeki eski Ziraat Bankası binasında gerçekleştirilen kermeste çeşitli el işi ürünler ve ev yemekleri satışa sunuldu. Nizamiye İlim ve Eğitime Hizmet Derneği Başkanı Ahmet Angun, kermesle ilgili olarak şu bilgileri verdi:

   “‘Bir El de Sen Uzat’ sloganı ile açtığımız kermesimiz, derneğimizden yardım alan 220 ihtiyaç sahibi öğrencinin yararına düzenlenmiştir. 8 Haziran Salı günü açılan kermesimiz, 18 Haziran Cuma gününe kadar açık kalacaktır.

    Derneğimiz üyeleri bay ve bayan hayırsever kardeşlerimizin maddi ve manevi destekleri ile bu kermesimizi oluşturduk. Burada satışa sunulan bütün ürünler dernek üyelerimizin kendi cebinden yaptıkları masraflarla oluşmuştur ve ayrıca hiçbir karşılık beklemeksizin bütün elde edilen gelir derneğimiz tarafından öğrencilerimizin eğitim ve sosyal hayatlarındaki ihtiyaçları için kullanılacaktır.  

   Derneğimizin ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlediği el emeği, birbirinden güzel kaliteli çeyiz ve yöresel yemek çeşitlerimizi uygun fiyatla satışa sunduğumuz kermesimize bütün halkımız davetlidir.”

                      



Kaynak: Fatma Uğurlu Etiketler : Nizamiye, Derneğinden, İyi, Hizmet,


Bu Haber Toplam 6994 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: