Ana Sayfa » Dernekler
GİRESUN'NUN PARLAYAN YILDIZI ABDURRAHMAN ADA
18 Ağustos 2014 Pazartesi 00:14


Gurbet denince ilk akla gelen memleket olan Giresun'dur .

Bu bağlamda Giresun'muzun Giresun dışında yaşayan oldukca fazla nufusu vardır. Haliyle böyle olunca yaşam hayatımızda bazı değerlerimiz var oluyor.
Sılayı bırakıp gurbete gelen biz Giresunlular hayata tutunmaya çalışırken bir yandanda yaşadığımız şehire faydalı olabilemek için  yerel yönetimler gibi önemli kurumlarda  söz sahipi olmaya çalışyoruz .
Gurbete elde bir çok kamu kuruluşlarında önemli yerlerde hemşerilerimiz bulunmaktadır bunların yaptığı faydalı iyi işler bizlerin gurur kaynağı oluyor.
Bir çok hemşerilerimizden bir tanesi olan sayın Abdurrahman Ada,yukarıda yazılı bulunan gurbet eldeki parlayan yıldızımız bazı tabirler vardır muhatabıyla örtüşür evet bu tabir sayın Ada ile  fazlasıyla örtüşüyor!
Milli eğitim kökenli olan Abdurrahman Ada ,Gümüşhane'de sınıf öğretmenliği ,İstanbul Sultangazi İlçesi Halkeğitimi kurucu müdürlüğü yine Sultangazi ilçesi Orhangazi ilk öğretim okulu müdürlüğü Sultangazi Giresunlular derneği başkanalığı.(İGEDER)İstanbul Giresun'lu Eğitimciler derneği kurucu yönetim kurulu üyesi bu görevi halen devam ediyor. daha sonra Esenyurt belediyesi basın yayın işleri müdürüyken son seçimlerden sonra Esenyurt belediye başkanı sayın Necmi Kadıoğlu'nun taktirleriyle Belediye başkan yardımcılığna getirilen sayın Ada, aynı zaman'da daha önceki ismi Kıraç Giresunlular derneği  olan şimdilerin Esenyurt Giresunlular derneği başkanlığınıda yürütüyor.1975 Giresun Görele doğumlu  sayın Abdurrahman Ada Tunahan ve Eymen adında iki erkek çocuk'u var. Sayın Ada'nın en büyük özelliği yaşadığı beldeye katma değer katması o  beldede yaşayan hemşerilerini birlik beraberliğini en üst seviyeye çıkarması. 
Gazete olarak sayın Başkanımıza  yapmış olduğu çalışmalarda başarılar dilerken mevla daha güzel mevki ve görevler nasip eylesin.
 
 
 
 
 
 




Haber: Aydın Kömürcü&Özkan Kömürcü
 
 


Etiketler : GİRESUN'NUN, PARLAYAN, YILDIZI, ABDURRAHMAN, ADA,


Bu Haber Toplam 8123 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: