Ana Sayfa » Dernekler
Giresunlular Gücünü Birleştiriyor
02 Aralık 2012 Pazar 21:40
Giresun Federasyonu'nun 2. olağan kongresinde Giresunluların birliği adına tarihi kararlar alındı.

Hasan Turan Giresun Federasyonu'na yeniden başkan seçildi.

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (GİRFED) 2. Genel Kurulu Çamlıca’da bulunan Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği tesislerinde yapıldı.

Divan heyeti, Giresun Dernekleri Birliği eski Başkanı Halil Kütük, Fatih Aydın ve Av. Ersel Kahyaoğlu’ndan oluştu. Yeni yönetim 3 yıllık süre ile görev yapacak.

GİRFED KONGRESİNİ YAPTI. YENİ UFUKLAR AÇILDI.

3 YILLIK YÖNETİM OLUŞTURULDU.

3 YIL SONRAKİ KONGRE ÇAMOLUK DERNEĞİNDE DEĞİL,

7 YILDIZLI GİRESUN KÜLTÜR MERKEZİNDE YAPILACAK.

DR: ADİL EMECAN GEREKENİ YAPTI

GİRESUN'UN KADERİ ŞİMDİ BU ÜÇLÜNÜN ELİNDE

Yıllardır hayali kurulan ve Giresunluların birliğine büyük oranda katkı sağlaması beklenen ve Giresun'un tek çatı altında toplanması için kaçınılmaz bir gerçek olarak kabul edilen Giresun Kültür Merkezi'nin temellerini atma adına Giresun Vakfı'nı küllerinden yeniden doğdurup ayağa kaldıran Dr. Adil Emecan birlik olma adına da bir adım daha atarak Vakfın mülklerini değerlendirip daha güzel yerler yapmak için kullanalım dedi.

Dr. Adil Emecan'ın açıklaması salondaki Giresunlular tarafından büyük destek gördü. Şimdi durum Giresun Federasyonu, Giresun Dernekler Birliği ve her iki kurumun yıllarca yönetiminde bulunan, ayrıca şimdi de Vakıf yönetiminde olan Veysel Ekmen'in bu uğurda yapacak oldukları çalışmalar ve gösterecekleri gayretler neticesinde şekillenecek. 

DR: ADİL EMECAN GEREKENİ YAPTI

GİRESUN'UN KADERİ ŞİMDİ BU ÜÇLÜNÜN ELİNDE

HASAN TURAN, HALİL KÜTÜK, VEYSEL EKMEN

Evet şimdi Hasan Turan, Halil Kütük, Veysel Ekmen ve Dr. Adil Emecan hiç bu kadar ayağımıza gelmeyen bu tarihi fırsatı iyi değerlendirip camianın diğer ileri gelenlerine de anlatarak Giresunluların gönüllerinde var olan yerlerini dahada pekiştirebileceklermi ?

Giresunluların 5 yıldızlı, 7 yıldızlı ve hatta sayısız yıldızlı bir genel merkez yapacak güçleri vardır. Yeterki bu uğurda iyi niyetle çalışalım. Bu fırsatı iyi değerlendirelim.

GİRFED bu işin reklamını çok iyi yapar. 7 yıldızlı, 7 katlı maket resim çizilerek tüm derneklerimize asılmalıdır. En azından yapılana kadar resimlere bakarak hayaliyle avunmakta güzeldir.

 

                    GERİ ADIM ATMAK YOK

"BİR TUĞLADA SENDEN KAMPANYASINI BAŞLATIYORUZ"



Etiketler : Giresunlular, Gücünü, Birleştiriyor,


Bu Haber Toplam 8392 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: