Ana Sayfa » Dernekler
Giresun Gençlik Konferansı
22 Nisan 2011 Cuma 07:46
Giresun Gençlik Derneği, her ay bir konferans düzenlemeye devam ediyor.

Giresun Dernekleri Birliği öncülüğünde kurulan, Giresunlu, Üniversiteli Gençler tarafından oluşturulan,  Giresun Gençlik Derneği, her ay bir konferans düzenlemeye devam ediyor.

 

   24 Nisan 2011 Pazar Günü Saat 10.30 da Uğur Dershaneleri, Aksaray Şubesi Konferans salonunda bu ay verilecek olan konferansın konusu “İş, Özel ve Sosyal Yaşamda Başarının Yolları”. Konferans, Giresun’umuzun Eğitimde Öncü Kuruluşlarından, UğurDershaneleri Genel Koordinatörü  hemşerimiz Mustafa ÇAKIR  tarafından verilecek.

   Giresun Gençlik Derneği Başkan Vekili Zafer SIBIÇ, konferans ile ilgili yaptığı açıklamada;  “Giresun Gençlik Derneği, artık önemli bir yola girdi ve hedeflerine ulaşmak için yoğun bir çaba ve gayret sarf etmektedir. Genç arkadaşlarımızın birlikteliğine ve gelecek planlamasına katkı yapacak bu konferanslar ile sosyalleşme bilincinin gelişmesine de katkıda bulunmak istiyoruz.

   Tüm gençlerimizin bu kurumun altında ve bu imkân ve fırsatlardan yararlanmasını istiyoruz. Bizler organize edilen konferanslarla genç arkadaşlara faydalı olmak için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz” dedi.

 



Etiketler : Giresun, Gençlik, Konferansı,


Bu Haber Toplam 8467 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: