Ana Sayfa » Dernekler
Çanakçı Hasan Turan'ı Bağrına bastı
19 Ekim 2015 Pazartesi 15:02


 Çanakçı Hasan TURAN’ı Bağrına bastı

Çanakçı dernekler platformunun düzenlediği kahvaltılı toplantıyı ziyaret eden Ak Parti İstanbul 1. Bölge millet vekili adayı Hasan TURAN’ı bağrına bastı.

Pazar günü Akköy köyü sosyal yardımlaşma derneği merkezinde yapılan toplantı ev sahibi Akköy köyü dernek başkanı Harun ŞAHİN’in açılış konuşmasıyla başladı.

Başkan ŞAHİN yaptığı konuşmada “Çanakçı köy ve Çevre dernekleriyle birlikte yeni oluşturduğumuz Çanakçı dernek platformu adına millet vekili adaylarımız hangi partiden olursa olsun sonuna kadar  desteğimizi esirgemeyeceğiz. İstanbul’da uzun yıllar Giresun için mücadele etmiş ve bugün hak ettiği yerde olduğunu düşündüğümüz  Giresun dernekler federasyonu başkanımız Sayın vekilimiz Hasan TURAN ve yine uzun yıllar siyasetin içinde bulunan Giresun milletvekilimiz Sayın Cemal ÖZTÜRK abimize çıkmış oldukları bu kutsal yolculukta başarılar diler vatanımıza, milletimize ve Giresun ilimize hayırlı olsun “ dedi.

Millet vekili adayımız Hasan TURAN yaptığı konuşman da birlik ve beraberliğin önemine değinerek  “ Uzun yıllar siyasi arenada temsil noktasında yaptığımız mücadelede bizlere Giresun adına bir fırsat verildi. İşte bu noktada hemşerilerimizin siyasi görüşü ne olursa olsun bu kardeşinden desteğini esirgemeyeceklerini biliyorum.  Hemşerilerimin desteğiyle inşallah 1 Kasımda 1inci bölgede tabiri caiz ise sandıkları patlatacağımıza ve bu konuda herkesin elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum ‘’ dedi.

Cemal ÖZTÜRK Süprizi

Giresun Milletvekili Adayı Cemal ÖZTÜRK telefonla katıldığı toplantıda hemşerilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Giresun medya platformu/ Güncelleyen Aydın kömürcü



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 7621 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: