Ana Sayfa
Asil Rektörün Devr-i Saltanatı
16 Ocak 2013 Çarşamba 12:15
Bir lojmanla yetinmeyen Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar'ın Fiskobirlik Entegre'deki lojmanlarından 2 adet lojmanı da birleştirerek rektör konutu yaptığı ortaya çıktı.

Attar'ın birleştirdiği lojmanların tadilat ve tefrişatı için üniversite bütçesinden yaklaşık 100 bin TL harcama yapıldığı ileri sürülüyor.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar’a öğretim üyeliği sırasında eski Rektör Vekili Yılmaz Can zamanında üniversiteye kazandırılan Fiskobirlik Entegre’deki lojmanlarından bir lojman tahsis edilerek taşınmasından sonra Rektör Attar’ın asil rektör olunca gelecek olan dekanlar için boş bırakılan 2 lojmanı birleştirerek rektör konutu yaptığı ortaya çıktı.

Edindiğimiz bilgilere göre, Fiskobirli’k’ten alınan toplam 32 lojmanın 3’ü boş bırakılarak tahsis yönetmeliğine göre 29 öğretim üyesine puanlarına göre dağıtıldı.Bunlardan 3 tanesi boş bırakılarak birisi rektöre 2’si de gelecek olan dekanlar için ayrıldı.

BUNUN ADI SALTANAT DEĞİL Mİ ?

Şimdilerde bu 3 lojmanın birisinde Rektör Yardımcısı Ahmet Ergen oturuyor.Diğer iki lojman ise üniversite bütçesinden birleştirilerek tek lojman yapılıyor.Bu lojmanda şu anda Rektör Attar oturuyor.

İlginçtir ki lojmanın içinin bütün eşyaları üniversite bütçesinden yapılıyor.Bu lojman entegre lojmanları A blokta bulunuyor.Bu iki lojmanın tadilat ve tefrişatı için yaklaşık 100 bin TL harcandığı ileri sürülüyor Öte yandan .Rektör Attar’ın kendi eşyalarının da ilk taşındığı lojmanda kaldığı öğrenildi.

www.giresuntıme.com



Etiketler : Asil, Rektörün, Devr-i, Saltanatı,


Bu Haber Toplam 10529 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: