Ana Sayfa
Arif Dede Milli Eğitim Müdürü Oldu
05 Aralık 2012 Çarşamba 20:47
Arnavutköy ilçe milli eğitim müdürü değerli hemşerimiz Arif Dede Eskişehir il milli eğitim müdürlüğüne atandı.

İstanbul'da başarılı hizmetlerde bulunan Alucra Fevzi Çakmak Köyünden Arif Dede son olarak Arnavutköy ilçe milli eğitim müdürü olarak görev yapıyordu. Giresun camiasında oldukça sevilen bir sima olan değerli hemşerimiz Dede, geçen Pazar günü yapılan Giresun Federasyonu kongresinde yönetim kurulu üyeliğine seçilmişti. Arif Dede ayrıca İstanbul Giresunlu Eğitimciler  Derneğinin kurucularından ve yönetim kurulu üyesi Başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Arif Dede bir süre önce İGEDER yöneticileri ile beraber Esenyurt Belediyesi halkla İlişkiler ve Basın yayın Müdürlüğüne atanan gazetemizin imtiyaz sahibi Abdurrahman Ada'yı Esenyurt'ta ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunmuştu.

www.vatangiresun.com değerli hemşerimiz Sn. Arif Dede'ye yeni atandığı görevinde başarılar dileriz.

****************  ARİF DEDE KİMDİR...

İstanbul Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaparken Eskişehir iline il milli eğitim müdürü olarak atanan Arif Dede başarılı bir görev geçmişine sahip.

03.03.1958 Tarihinde Giresun İli Alucra İlçesi Fevzi Çakmak köyünde doğdu.
İlk ve Ortaokul öğrenimini İstanbul’da, Lise öğrenimini Kırşehir Erkek Öğretmen Lisesinde, Yüksek Öğrenimini Trabzon Fatih Eğitim Enstitüsü Fen ve Tabiat Bilgileri bölümünde tamamladı. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Fizik Lisans Tamamlama programını bitirdi. Bir süre Marmara Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümüne devam etti. 05.03.1981 Tarihinde İstanbul Esenler Atışalanı Ortaokulunda öğretmenliğe başladı, 10.09.1982 Tarihinde aynı okulda Müdür Yardımcısı oldu. 17.12.1985 Tarihinde Bahçelievler Altınyıldız Ortaokulunun kuruluşunda Müdür Yardımcısı ve Müdür Vekili olarak görev aldı. 21.02.2005 tarihinde İstanbul Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı, İl Millî Eğitim Müdürlüğündeki Şube Müdürlüğü görevine devam etti. İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve son olarak ta Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı.

Üyesi Olduğu Sivil Örgütleri;

Giresun Federasyonu Yön. Kur. Üyesi.
Alucra Fevzi Çakmak Köyü Der. Kurucu Üye
Alucra Sanayici, İş Adamları ve Yöneticiler Derneği Üye
Alucra Eğitim ve Kültür Derneği Üye
İstanbul Giresunlu Eğitimciler Derneği Kurucu Başkanı
Alucra Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyet üyesi
Arnavutköy Spor Kulüplerini Des. ve Koor. Der. Kur. Bşk.
Uluslararası Eğitim Yöneticileri Derneği İstanbul İl Temsilcisi



Kaynak: N.Y.28 Etiketler : Arif, Dede, Milli, Eğitim, Müdürü, Oldu,


Bu Haber Toplam 16271 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: