Ana Sayfa » Dernekler
Abdurrahman Ada, Sultangazi'de Hasret Giderdi
27 Mayıs 2013 Pazartesi 11:13
Sultangazili Giresunlular Derneği Kurucu Başkanı Abdurrahman Ada, derneğin pikniğinde arkadaşlarıyla hasret giderdi.

İstanbul Giresunlu Eğitimciler Derneği Sultangazi Bölge Başkanlığını, Sultangazi Orhangazi ilköğretim Okulu Müdürlüğünü ve Sultangazili Giresunlular Derneği Başkanlığını yaptığı sırada bir başka göreve atanarak Sultangazi'den ayrılmak zorunda kalan Abdurrahman Ada, Sultangazi Kent Ormanında yapılan piknikte dostları ve hemşehrileriyle hasret giderdi.

Abdurrahman Ada'yı ilçelerinde görmekten memnun olduklarını dile getiren Giresunlu hemşehrileri ve dostları daha sık ziyaret sözü almayıda ihmal etmediler. Ada, yeni görevinin çok daha yoğun bir çalışma temposu gerektirdiği için Sultangazi'ye sık sık gelemediğini ancak her zaman gönlünün ve gözünün Sultangazi'deki hemşehrilerinin ve dostlarının üzerinde olduğunu dile getirdi.

SULTANGAZİLİ GİRESUNLULAR DERNEĞİ PİKNİĞİNE KATILAN ABDURRAHMAN ADA, DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI. GÜN BOYU YAŞANANLARI KARE KARE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.480488605358085.1073741834.100001908482874&type=3

 




Referans: www.abdurrahmanada.comEtiketler : abdurrahman, ada,, sultangazi, giresunlular, derneği,, görele,, esenyurt, belediyesi,, basın, yayın, ve, halkla, ilişkiler, müdürü,


abdurrahman ada canlı yayında | izlesene.com

Bu Haber Toplam 16376 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: