Ana Sayfa » Güncel
ZİRRAT BANKASI YENİLENİYOR
20 Ocak 2015 Salı 20:45


 2009 yılından beridir yenilenmesi gündemde olan Ziraat Bankası Alucra Şubesi'nde kısmi tadilat yapılan ihale ile önümüzdeki günlerde başlıyor. Şubenin yenilecek görüntüsü ile 4 ay içerisinde faaliyete geçmesi planlanıyor.

Mülkiyeti Ziraat Bankasına ait olan Hürriyet Caddesindeki Ziraat Bankası Alucra Şubesi yenileniyor.

Ziraat Bankası Alucra Şubesi Müdürü Hacı Ali Kasım tadilat ile ilgili olarak Alucrahaber.com’a yaptığı açıklamada, Ziraat Bankası olarak Alucra halkımıza daha iyi hizmet verebilmek ve hizmet kalitesini yükseltmek için hizmet binasında yaptırdıkları projeyle ilçeye yakışır modern bir şube kazandırmak istediklerini iletti. Çalışmalar sürecinde şubenin geçici olarak Hürriyet Caddesi üzerinde Selahattin Yağcıoğlu'na ait iş yerinde hizmet verdiğini açıkladı.

Hacı Ali Kasım yaptığı açıklamada, "şubeye 2012 haziran ayında atandığını, göreve geldiğinde şubenin yıkılıp yeniden yapılması için proje yapıldığını fakat bu çalışmanın banka yönetimince iptal edildiğini, sonrasında da Ziraat Bankasının yönetim kadrosunun değişmesiyle şubelerde yıkıp yeniden yapmak yerine kısmi tadilatlarla onarım yapılması yönünde kararlar alındığını ileterek, Alucra şubesinin ilk projesi iptal edilmemiş olsaydı şimdi kısmi tadilat değilde yıkılıp yeniden yapılmış olacaktı" dedi.

Yapılan projeyle şubenin Ziraat Bankasının tüm ülke genelinde uygulamış olduğu modern bankacılık anlayışı ile yapılacağı, normalde şube lojmanlarının projeye dahil edilmediğini yapılan girişimler ve ilçenin El-Ücra'da kaldığı ve coğrafi olarak zor bir bölgede kalması nedeniyle lojmanlarında tadilata alınacağanı iletti.


 

Alucrahaber.com



Etiketler : , ZİRRAT, BANKASI, YENİLENİYOR,


Bu Haber Toplam 4713 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: