Ana Sayfa
Yeni Tirebolu ve Medya Tirebolu
01 Ağustos 2012 Çarşamba 17:16
Yeni Tirebolu ve Medya Tirebolu bir süredir ara verdikleri yayın hayatlarına tekrar başladılar.

YENİ TİREBOLU.COM' dan AÇIKLAMA

Yeni Tirebolu, Sizin Sesiniz Olacak. Yeni Tirebolu.com'un yeni sahibi Sedat Pir, "Bu site sizin sesiniz olmaya devam edecek" dedi.

Yeni Tirebolu.com'u devralan Sedat Pir, şu açıklamayı yaptı.

"Yeni Tirebolu.com'un" gerçek sahipleri ve sevgili takipçileri sizlere insanımız gibi sımsıcak bu yaz günlerinde ve bu mübarek ramazan ayında en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bildiğiniz gibi "Yeni Tirebolu" haber sitemiz özellikle ilçemizin,ilimizin ve bölgemizin her kategoriden haberlerini bizlere en etkili bir şekilde sunmakta ve farklı bir bakış açısı oluşturmaktaydı.Türkiye ve Dünyada gündem oluşturan ve "Flaş haber" yada "Son dakika" olarak lanse edilen haberleride takipçileri ile paylaşan "Yeni Tirebolu" bir süredir değişik bir çok nedenlerden dolayı maalesef yayın hayatına ara vermek zorunda kalmıştı.

Yaklaşık altı aydır geçici olarak yayın akışını durduran "Yeni Tirebolu" dört yıldır Habertürk'ün usta yönetmenlerinden Hasan KÜBÜÇ ve sitenin yayın koordinatörü Soydan TORAMAN tarafından maddi-manevi büyük fedakarlıklar ve özveriler gösterilerek yayın hayatını sürdürüyordu.

Gerçek sahibi sizler olan "Yeni Tirebolu" sitemizin özellikle Tirebolu ilçemiz ve bölgemize yapmış olduğu inanılmaz katkı ve haraketliliğin taraflı tarafsız herkes tarafından dile getirilmesi bu sitenin devam etmesi gerektiği düşüncesi bizleri özellikle Tirebolu ve bölgemiz adına cesaretlendirmiş bunun sonucunda da "Yeni Tirebolu" haber sitemizin yeniden yayın hayatına başlaması konusunda bizleri insiyatif almaya zorlamıştır.

Bugünden itibaren önümüzdeki bir kaç gün içinde tekrar yayın hayatına başlayacak olan "Yeni Tirebolu.com"a gösterecek olduğunuz yakın ilgi,alaka ve desteğe şimdiden teşekkür ediyorum. Bu süreçte önceden olduğu gibi bundan sonrada bizlere hertürlü desteği vereceğine inandığımız ve bizlerede bu iyi niyet garantisini veren Sn.Hasan KÜBÜÇ'e ve Soydan TORAMAN'a gönül dolusu sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yeni yayın politikamızda Tirebolu ve Karadeniz insanının özgürlükçü,sorgulayıcı,hizmet odaklı,adil ve eşitliği temel prensip edinen hayat felsefesi temelinde yolumuza devam edeceğiz. Hiç bir kimseyi ötekileştirmeden tarafgirlik ve adamcılık yapmadan Hak ve Hakikat öncülüğünde yolumuza dürüst,adaletli olarak hep beraber kol kola yürüyeceğiz.

Hiç bir kurum ve kişilerle meselemiz olmadığını ve olamayacağını peşinen söylemek isteriz. Yapılan iyi işleri, uygulamaları ve uygulayıcıları sevdiğimizden veya yerdiğimizden değil hak ettiği için onurlandıracağız. Aynı şekilde yapılan yanlışlıklarıda herkes gibi eleştireceğiz. Bu eleştirilerimizde kişiler veya kurumlar için değil yapılan işin veya işlerin,uygulamaların yanlış olduğundan olacaktır.

Sonuç olarak "Yeni Tirebolu" sizlerin haber sitesi olmaya devam edecektir. Bütün yazarlarımızla ve yenileriyle çalışmaktan mutlu olacağımızı sizler adına bu köşeden hepsine ilan ediyorum. Bütün yazarlarımızdan yenilenmiş yeni gündeme ve Tirebolu'ya damga vuracak farkındalıklar oluşturacak yazılarını beklediğimizi de tekrar ifade ediyorum.

Sitenin bu hale gelmesinde çok büyük emekleri olan Sn.Hasan KÜBÜÇ'e ve Soydan TORAMAN'a özellikle teşekkür ediyorum. Yazarlarımıza, Haber kaynağı sağlayan sevgili dostlarımıza,değerli takipçilerimize ve yorumlarıyla katkı sağlayan "Yeni Tirebolu"nun gerçek sahiplerine .... Sizlere.. Yeni yönetim olarak sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Her türlü katkı,eleştiri ve uyarılarınızı beklediğimizi ifade ederek Sizlere ailelerinizle birlikte mutlu,sağlıklı nice huzurlu yıllar diliyorum.. Dua ile....Vesselam.."



www.Yeni Tirebolu.Com un yeni sahibi Sedat Pir.

www.vatangiresun.com Başarılar dileriz.

*********************************

MEDYA TİREBOLU YAHYA İPEK.

www.medyatirebolu.com

Ara verdiği yayın hayatına tekrar başladı.

www.vatangiresun.com Başarılar dileriz.



Etiketler : Yeni, Tirebolu, ve, Medya, Tirebolu,


Bu Haber Toplam 18896 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler:
  • Başbakan Erdoğan GOP'a Geliyor
    Başbakan Erdoğan 6 Nisan Cumartesi Günü Gaziosmanpaşa Sarıgöl'de Kentsel Dönüşüm'ü başlatacak....
  • İşte Yeni Kabine
    Kabinede beklenen değişiklik gerçekleşti. Kabineye 4 yeni isim girdi. ...
  • Prof. Hüseyin Öztürk Beykoz Adayı
    2014 yerel seçimlerde Beykoz'dan Aday adayı olacağını açıklayan Prof. Dr. Hüseyin Öztürk'le geniş bir söyleşi......
  • Nurettin Canikli Bakan Oluyor
    Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne kendisi ile beraber olan yol arkadaşlarını kabiliyetlerine göre değerlendiren Başbakan Erdoğan, nihayet Nurettin Canikli'yi de unutmadı....
  • İddialar Belediye Başkanını Yaktı
    AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı'nın partiden ihraç edildiğini açıkladı. ...
  • Sıtkı Ada, Yerine Başkan Hazırlıyor
    GİRKON'dan, GİRDEF'e, CİMİDE'den KARKON'a bir çok STK'nın Başkan ve yöneticisi olan Giresun Dernekçiliğinin vazgeçilmez ismi Sıtkı Ada yerine geçecek ismi şimdiden yetiştiriyor....
  • Sarıgül TT Arena'yı Biz Doldururuz
    AK Parti'nin stadyumdan taşan Arena kongresinin ardından Mustafa Sarıgül 'Biz de Arena'yı doldururuz' dedi ve 15 yıl önce Ecevit'in Taksim'de 600 bin kişiyi topladığını hatırlattı...
  • CHP Giresun'a Eşref Karaibrahim
    CHP Giresun İl Kongresi yapıldı. Eski milletvekili Eşref Karaibrahim 159 oy alarak CHP Giresun il Başkanlığına seçildi. ...
  • MHP Giresun İl Görev Bölümü Yaptı
    MHP Giresun İl teşkilatı Dr. Orhan Erzurum başkanlığında toplanarak görev bölümü yaptı....
  • Ahmet Demiray, AKP Yönetiminde
    Bahat Hospital idari amiri Ahmet Demiray, Ak Parti Sultangazi ilçe yönetim kuruluna girdi. ...
  • MHP Giresun'dan Basına Övgü
    MHP Giresun İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, gazetecilerin büyük bir fedakarlık ve özveriyle görevlerini yapmaya çalıştıklarını söyledi....
  • Ülkücüler Yeşil'i Falakaya Yatırdı
    Yüksekova Çetesi'ni ortaya çıkaran emekli Jandarma İstihbarat Astsubayı Hüseyin Oğuz, çeteler ve faili meçhul cinayetleri anlattı....
  • Giresunlular Naif Yavuz'u İstiyor
    Uludere Kaymakamı Naif Yavuz'a yapılan saldırı tüm Giresunlular tarafından kınandı....
  • AKP, CHP, MHP ve BDP Uzlaştı
    AKP, CHP, MHP ve BDP'nin anlaşması sonucu, emekli vekil maaşları yüzde yüz arttı....