Ana Sayfa » Güncel
YAŞLI HASTAYA KAYMAKAM SAHİP ÇIKTI
06 Şubat 2015 Cuma 20:41


          Güce’de Yaşlı Hastaya Kaymakam Sahip Çıktı

GÜCE(Hayri BAHADIR)Güce’de Yaşlı Hastaya Kaymakam Sahip Çıktı.

   Giresun’un Güce ilçesi Merkez Mahallede sefalet içinde yalnız başına yaşayan 81 yaşındaki Kadem Geçgel’e Kaymakam Akyürek sahip çıktı.

 Güce Kaymakamı Ahmet Akyürek, merkez mahallede bakıma muhtaç ve zor şartlarda hayata tutunmaya çalışan Kadem Geçgel’i beraberindeki Güce Hastane Başhekimi Dr. Ersin Karadeniz ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Selim Yılmaz ile beraber evinde ziyaret etti.

  Yaşlı hastaya geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Akyürek, yaşlı hastanın evinin onarılarak ve tüm eksiklerinin giderilmesi için SYDV ekibine talimat verdi.

   Güce Kaymakamı Akyürek beraberindeki Güce Hastane Başhekimi Dr. Ersin Karadeniz’den merkez mahallede soğuk ve fiziki şartları çok kötü durumda yalnız başına yaşayan hasta 81 yaşındaki Kadem Geçgel’ in acilen tedavisinin yapılmasını istedi.

   Gördüğü manzara karşısında hayli etkilenen Kaymakam Akyürek devletin temsilcisi olarak görev yaptığı Güce ilçesinde her vatandaşın yanında olduklarını belirterek, "Güce'de elimizden geldiğince her vatandaşımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Vatandaşımızın derdi bizim derdimiz, onların sıkıntıları bizim sıkıntımız diyerek her yere ulaşmak için çaba harcıyoruz. Kadem Geçgel’in içinde bulunduğu durumu öğrenince kendisini evinde ziyaret ederek hem duasını aldık, hem de neler yapabileceğimizi konuştuk. Maddi - manevi yardımların yanı sıra tedavisinin sürdürülmesi için de yardımcı olacağız. Gerekli talimatları verdik, bundan sonra evinden ambulansla alınacak ve tedavisi yapıldıktan sonra evine geri getirilecek. Mülki idare amiri olarak ilçede yaşayan her vatandaştan sorumluyuz. Maddi durumu iyi olmayan ve yardıma muhtaç ailelerin sıkıntılarının giderilmesi için buradayız" dedi.


 

 

 

 

 

 

 

 



Etiketler : YAŞLI, HASTAYA, KAYMAKAM, SAHİP, ÇIKTI,


Bu Haber Toplam 6389 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: