Ana Sayfa » Güncel
Trabzonspor Taraftarları Görele'de Kaza Geçirdi
23 Mayıs 2013 Perşembe 21:20
Ankara'da oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor kupa maçından Trabzon'a dönen taraftarlar Görele'de kaza yaptı, ilk belirlemelere göre üç kişi öldü.

Görele’de Maç Dönüşü Kazada 3 Kişi Öldü

 

Ankara'da oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor kupa maçından Trabzon'a dönen taraftarlar Görele’de kaza yaptı, ilk belirlemelere göre üç kişi öldü.

 

 

Edinilen bilgiye göre, Karadeniz Sahil Yolu Görele ilçe geçişi Hayrullah Koç Parkı mevkiinde Giresun’dan Trabzon istikametine gitmekte olan Ercan Mollahüseyinoğlu (23) yönetimindeki 61 FC 956 plakalı araç, önünde seyretmekte olan 54 KR 433 plakalı TIR’ı solamaya çalışırken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu TIR’a arkadan çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre Şeref Vanlıoğlu (23) ve Sefer Köse (23) hayatlarını kaybederken, Engin Albayrak (23), Fatih Kalyon (23), Eyüp Vanlıoğlu (23), sürücü Ercan Mollahüseyinoğlu (23) yaralandı. Yaralılar Giresun Devlet Hastanesi ile Özel Ada Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

 

 

Giresun Havadis Gazetesi olarak ölenlere Allah’tan rahmet Trabzonspor camiası başta olmak üzere tüm spor camiasına ve ölenlerin yakınlara baş sağlığı dileklerimizi iletiriz.

 

 

Fotoğraflar : Görele Fındıkkale Facebook Sayfası.


 


Kaynak: giresunhavadis.net Etiketler : Trabzonspor, Taraftarları, Görele'de, Kaza, Geçirdi,


Bu Haber Toplam 8569 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: