Ana Sayfa » Spor
TOPRAKTAN GELEN KUPA
25 Haziran 2016 Cumartesi 11:47


 TOPRAKTAN GELEN KUPA

Tarihi sürecinde birçok ilklere imza atan Giresun Doğankent bu defa futbolda da bir ilke imza atmayı başardı.

Atatürk isminin Türkiye de ilk defa Doğankent te bir okula verilmesinden 77 yıl sonra bu kez de Doğankent U19 takimi 14 maçta 62 golle namaglûp olarak tarihe geçti.

Giresun futbol tarihinde inanılmaz bir başarıya imza atan Doğankent U19 gençlik takimi 14 maç sonucunda namaglûp olarak şampiyonluk kupasının sahibi oldular. Giresun merkezinde 75. Yıl stadında son maçını Droglu U19 takimini 3 0 yenerek sezonu tamlayan Doğankent U19 takimi oyuncuları şampiyonluk turu attılar.

Giresun'un Çanakçı ilçesinden sonra ikinci toprak sahasına sahip olan Doğankent U 19 genç takiminin şampiyonluk sevinci yaşanıyor. Almış oldukları 13 galibiyet ve 1 beraberlikle tüm imkânsızlık ve yokluklara karşıda mücadele eden Doğankent U19 takimi hakli olarak bu başarının gururunu ve sevincini yaşıyorlar.

Doğankent Stadının çim kaplaması ve altyapı çalışmalarının yeni sezona kadar tamamlanması bekleniyor.

Haber: Şaban Kutlu

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 7960 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: