Ana Sayfa » GİRESUN
Tirebolu'ya Samsun'dan Acı Haber
04 Aralık 2010 Cumartesi 20:17
Tirebolu'dan İstanbul'a giden otomobil Samsun'da kaza yaptı.1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.



   Tirebolu'dan İstanbul'a giden Coşkun ailesinin otomobiline Samsun'un Canik İlçesi'nde TIR çarptı. Meydana gelen trafik kazasında Emine Coşkun (49) olay yerinde yaşamını yitirirken eşi Mustafa Coşkun ise ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

   Edinilen bilgilere göre kaza, Samsun'un Canik ilçesinde trafik kazalarının yoğun olarak yaşandığı Belediye Evleri kavşağında saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Refik Alıcı'nın (50) kullandığı 06 SDA 64 plakalı TIR, Giresun'un Tirebolu ilçesinden İstanbul'a giden Mustafa Coşkun (56) idaresindeki 34 HHT 42 plakalı otomobile yandan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Mustafa Coşkun ağır yaralanırken, eşi Emine Coşkun (49) olay yerinde hayatını kaybetti.

   Otomobilin içinde sıkışan kadının cesedi Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından çıkarılarak otopsi için Gazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralı olarak önce Gazi Devlet Hastanesi'ne, oradan da Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınan Mustafa Coşkun'un ise sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

   Mustafa Coşkun'un TEKEL emeklisi olduğu, kazada ölen eşi ile birlikte yazın memleketi Tirebolu'da kışın da İstanbul'da ikamet ettikleri öğrenildi. Kazaya sebebiyet verdiği ileri sürülen TIR şoförü Şefik Alıcı ise ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

 

 



Kaynak: yenitirebolu Etiketler : Tirebolu'ya, Samsun'dan, Acı, Haber,


Bu Haber Toplam 9870 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: