Ana Sayfa » Güncel
Tirebolu'da Gaziler ve Şehit yakınlarına kahvaltı
07 Aralık 2015 Pazartesi 17:12


 Tirebolu’da Gaziler ve Şehit yakınlarına kahvaltı verildi.

Giresun jandarma Bölük Komutanlığı Tirebolu’da Gazi ve Şehit yakınları için bir kahvaltı organize etti. Tirebolu Doğal Dükkanda organize edilen kahvaltıya Tirebolu, Espiye, Doğankent, Yağlıdere, Görele, Çanakçı, Eynesil ve güce ilçelerinde ikamet eden Gaziler ve Şehit yakınları davet edildi. Daha önce Giresun merkezinde birincisi düzenlenen kahvaltıya uzak olduğu için bu ilçeler davet edilemediği Gaziler ve Şehit yakınlarıyla ikinci buluşma da Tirebolu’da gerçekleştirildi.



Kahvaltı Tirebolu Müftüsü Bedir Aydın’ın yapmış olduğu dua ile başladı. Duadan sonra yapılan kahvaltının ardından Giresun İl Jandarma Komutanı Kıdemli  Albay Ali İhsan Ersoy bir konuşma gerçekleştirdi. Ersoy konuşmasında; “Giresun il ve ilçelerinde yaklaşık 160 a yakın şehit ve gazilerimiz bulunmaktadır. Geçen hafta il merkezinde bu şehit yakınlarımızın yarısıyla il merkezimizde buluştuk. Şimdi de burada sizlerle beraber olduk. İnşallah ilerleyen zamanlarda farklı organizasyonlarla birlikte olacağız. Sizlerde katılırsanız bizleri mutlu edersiniz. Çünkü biz Jandarma olarak şehitlerimizi hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız, hiçbir zaman da unutturmayacağız. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize ve şehit yakınlarımıza mutluluk, huzur ve sağlık diliyorum” dedi.



Kahvaltıya Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Giresun İl Jandarma Komutanı Kıdemli  Albay Ali İhsan Ersoy, Jandarma Bölge Komutanı Kurmay Başkanı Kurmay Pilot Albay Bayhan, Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Tirebolu Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Osman Karlıova, Tirebolu müftüsü Bedir Aydın, Tirebolu İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu, gaziler ve şehit yakınlar katıldı.



Kahvaltının ardından şehit yakınlarını tek tek masalarında ziyaret eden komutanların eşleri onlarla sıcak sohbetler ettiler. Kahvaltıdan ayrılırken katılımcı tüm bayanlara karanfil takdim edildi.

 

Kadriye Aydın

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5209 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: