Ana Sayfa » GİRESUN
Tirebolu Sekü'de Kaza 2 Ölü
23 Aralık 2010 Perşembe 19:44
Tirebolu Sekü Köyünde meydana gelen trafik kazasında uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 2 kişi öldü.

Köyüne Geldi, Evine Ulaşamadı;
 

   İstanbul’dan  Tirebolu Sekü köyüne gelen Hüseyin Çoban, evine birkaç yüz metre kala geçirdiği trafik kazasında kamyoneti kullanan akrabası ile birlikte hayatını kaybetti. 

İstanbul'dan Tirebolu Sekü Köyüne giden Hüseyin Çoban kazada hayatını kaybetti. 

   Edinilen bilgiye göre, sabah saat 07.00 sıralarında İstanbul'dan Giresun’un Tirebolu ilçesine bağlı Sekü köyüne gelen Hüseyin Çoban (62), akrabası olan ve köyünde fırın işleten Turgut Yılmaz’ın kullandığı 28 TC 309 plakalı araç ile evine hareket etti.

 

   Sürücü Yılmaz’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 28 TC 309 plakalı araç Sekü Köyü’nün Alma Mahallesi civarında yaklaşık 350 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü Turgut Yılmaz (19) ve Hüseyin Çoban (61) hayatlarını kaybetti.

 

Aracı kullanan ve bir süre önce annesini kaybeden Turgut Yılmaz'ın ölümü Sekü ve çevre köylerde büyük üzüntü yarattı.

   Kaza sonrası olay yerine gelen ekipler tarafından alınan cesetler Eymür Köyü sağlık ocağında yapılan otopsilerinin ardından ailelerine teslim edildi.

 

   Öte yandan Çoban'ın bir yıl önce eşini kaybettiği ve yeni yaptırdığı evini görmek için geldiği köyünde evini göremeden hayatını kaybettiği, kazada ölen Turgut Yılmaz'ın ise Mayıs 2011 tarihinde askere gitmek için gün saydığı belirtildi.

www.vatangiresun.com kazada hayatını kaybeden Hüseyin Çoban ve Turgut Yılmaz'a Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun.



Kaynak: giresunsonhaber Etiketler : Tirebolu, Sekü'de, Kaza, 2, Ölü,


Bu Haber Toplam 16087 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: