Ana Sayfa » Dernekler
TERÖRE ORTAK TEPKİ
15 Mart 2016 Salı 17:28


 ŞEBİNKARAHİSAR VE ÇAMOLUK SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN TERÖRE SERT TEPKİ VE KINAMA

***İstanbul, Şebinkarahisar STK platformu( Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Avni İşçan ve Şebinkarahisarlı sanayici ve iş adamları Derneği Başkanı Bora Kılıç) ve yönetim kurulları, yeni dönemde göreve gelen Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Halil Canik ve yönetim kuruluna ,Üsküdar Çamlıca Çamoluk Kültür Merkezi Dernek binasında hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar dilediler.
Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Halil Canik ve yönetim kurulu, kalabalık gelen Şebinkarahisar STK Platformu temsilcilerine, Dayanışma duygusu ile duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, ortak sorunlar için Vadi ilçelerinin (Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk) güç birliği içinde hareket ettiklerini, yakın zamanda da Alucra Vakfı yönetim kurulunun da aynı hassasiyeti göstereceklerinden emin olduklarını belirttiler.
***TERÖRE ORTAK TEPKİ VE KINAMA......
STK yönetim kurulları karşılıklı tanışma toplantısından sonra, Ankara'da ve Türkiye'nin diğer bölgelerinde yaşanan terör olayları nedeniyle hayatlarını kaybeden terör şehitlerine ve bombalı saldırıda hayatını Giresunlu hemşehrileri Elif Gizem Akkaya ve Zeynep Başak Gülsoy'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyerek, terörü şiddetle kınayarak sert tepki gösterdiler
Milletimizin huzur ve güvenliğini hedef alan alçak saldırıyı, terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyor ve lanetliyoruz.”
‘’Asker, polis ,güvenlik güçlerimiz ile masum insanların canına kasteden terörün kökü mutlaka kazınmalıdır. Bu vatanı, yıllar önce düşmanlardan temizleyen atalarımızın yaptığı gibi, bugün de tek millet, tek vatan ülküsüyle hareket ederek, içimizdeki ve çevremizdeki tüm düşmanlara karşı birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. 
Vatan toprağımızı yıllar önce kanlarıyla sulayan kahraman şehitlerimizin torunları olarak, bir avuç teröristin ülkemizi bölmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Milletimizin geçmişte olduğu gibi bugünde, teröre ve teröre destek verenlere karşı birlik ve beraberlik içerisinde duracağına hiç kimsenin kuşkusu olmasın. 
Ankara'daki bombalı saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza, Giresunlu hemşehrilerimiz Elif Gizem Akkaya ve Zeynep Başak Gülsoy ve terör nedeniyle hayatlarını şehit askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştular.
***ORTAK SORUNLAR İÇİN ,ORTAK ÇALIŞTAY....
Toplantıda görüş ve düşüncelerini açıklayan STK Temsilcileri, gündem ile ilgili düşüncelerini paylaşarak, ortak görüş olarak bölgenin sorunları ile ilgili bir Çalıştay düzenlemek istediklerini Vadi içindeki diğer ilçeleri de kapsayacak ortak Çalıştay'ı önümüzdeki günlerde detaylı olarak kamuoyu ile paylaşacaklarını belirttiler



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Hasan, TuranAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5865 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: