Ana Sayfa » Güncel
TAHMAZLA DOBRA DOBRA
21 Kasım 2014 Cuma 22:07


İBB Zabıta daire başkanıyken, İBB Çevre Koruma daire başkanlığına atanan Giresun'lu hemşerimiz sayın Mustafa Tahmaz'ı makamında ziyaret etip hayırlı olsun dedik hemde hoş bir Giresun sohbeti ettik.

" Tahmaz eğitimden sağlıka, Dernekcilikden gündelik yaşama bir konularda görüşlerini söyledi" Gurbet elde birlik beraberlik içinde olmamız gerek bunu zaman zaman başarıyoruz ama daha çok birlik olmamız gerek, Bürokrat, iş Adamı, Akedemisyen, sivil toplum liderleri bir ara gelerek Giresunumuzun geleceği için gelişmesi için güç birliği yapmak zorunda, nedenmi eğer Giresun'luyuz diyorsak bunun gereğini yerine getirmemiz gerek,

Giresunspor: Bir dönem Giresunspor'da yöneticilik yaptım bizlere laik gören arkadaşlarımıza teşekkür ederim. ancak uzak'dan yöneticilik  olmuyor . faydalı olamıyoruz hem işimiz gereği hemde Giresun'a uzak olmamızdan dolayı. tabiki bu bir mazeret değil her zaman Giresunsporumuzun yanındayız üzerimize bir şey düşerse yinede yaparız, zaten takip ediyorum Giresunspor küme düşmeyecek çünki iyi bir takım, futbolda bazen böyle dönemler olur bir iki maç kazandımı daha yukarılara çıkar takımın kumaşı sağlam.

Eğitim:Giresunlu hemşerilerimizin eğitime çok önem vermeleri gerek çocuklarımızı okutmamız gerek, eğitimli nesillerle geleceğimize yön vermemiz gerekiyor, iş adamlarımızın öğrencimize sahip çıkması gerek buda eğitim bursu demek, Vakıf, Dernek, Federasyonlarımızın yapacak olduğu en güzel iş burs tedarik etmesi, eğitim benim için olmazsa olmazımız olması gerek bunun içinde üzerimize düşeni yaparız.

Dernençilik: İstanbul'da bir çok derneğimiz var bazıları Kahve dernekciliğinden öteye gitmiyor. bunların daha verimli hale getirmek lazım, yerel bölğesel projeler yapmaları gerekiyor, Devamlı gelişen ve değişen  dünyaya ayak oydurmaları gerek diye düşünüyorum, Giresun gazetesi olarak bizleri ziyaret etiğiniz için sizlere teşekkür ederim.Biz de bizlere bu değerli zamanınızı ayırdığınız için sizlere teşekkür eder tekrar hayırlı uğulu olsun der allah sayılarınızı artırsın. Biz gazete olarak değerlerimize her daim değer vermeyi kendimize şiyar ettik etmeye de devam edeceğiz.

 

 

Haber: Aydın Kömürcü   

 

 

 



Etiketler : TAHMAZLA, DOBRA, DOBRA,


Bu Haber Toplam 4681 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: