Ana Sayfa » Duyurular
Sultangazi'de Giresun Depremi
20 Mart 2011 Pazar 21:39
Sultangazili Giresunlular Derneği muhteşem bir açılışla yeni yerine taşındı. Sultangazi ve Giresun açılışta buluştu.

   Sultangazili Giresunlular Derneği açılışını muhteşem bir başlangıçla yaptı. Dernek merkezinin açılışı önce Eynesil Kemaliye folklor ekibinin gösterileri ile başladı. Açılış kurdelesini Sultangazi kaymakamı Yusuf Ziya ÇELİKKAYA, Belediye Başkanı Cahit ALTUNAY, Onursal Başkan Dr. Hamza BAHAT, Arnavutköy ilçe Mem Müdürü Arif DEDE ve dernek Başkanı Abdurrahman  ADA beraber kestiler. Açılışta büyük izdiham yaşandı, insanlar dernek merkezine iniş ve çıkışlarda büyük sıkıntı yaşadılar. Derneği 4000 kişinin ziyaret ettiği tahmin ediliyor.

 

Sunuculuğunu Esenler meclis üyesi Musa ADA  yaptığı açılış konuşmasında örgütlü olmanın beraber hareket etmenin öneminden bahsetti. Programının  devamında dua okundu.

 

 

 

   Programın açılış konuşmasını yapan Sultangazili Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada, hedeflerinin farklı bir dernekçilik ortaya koyabilmek olduğunun altını çizdi ve bu ekibin bunu başarabilecek beceride olduğunu belirtti. Paylaşarak çoğalacaklarını tüm hemşerilerinin arasında derneğin köprü görevi olacağını herkese eşit yakınlıkta ve uzaklıkta duracağından bahsederek konuşmasına devam eden Başkan Abdurrahman Ada, “ Farklı bir dernekçilik gütme amacındayız. Derneğimizin bünyesinde gençlik ve kadın kollarını da oluşturarak çalışmalarımızı hızlandıracağız. Açılışımızda bir nebzede olsa Giresun’u yaşatmaya çalıştık” diyen Ada, üye sayılarının 2000’nin üzerinde olduğunu belirtti.

   Sultangazi Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada’dan sonra söz alan Bahat Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bahat, Sultangazi Belediye Cahit Altunay ve Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya şunları söylediler;

   Bahat Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Sultangazi Giresunlular Derneği Onursal Başkanı Hamza Bahat; Biz Sultangaziliyiz, İstanbulluyuz, Giresunluyuz. Giresun kültürünü yaşatmak için bir araya geldik. Bizde bir sürece girerek dernekleştik. Kendi hemşerilerimiz ve diğer derneklerle kaynaşmak için bir çatı altında toplandık.

 

   Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay şöyle konuştu: “Sivil toplum kuruluşlarının, bu ilçede iş yapan herkesin katkısıyla ilçe gelişir. İstanbul bir mozaik, Sultangazi’de bunun bir minyatürü. Karadeniz ayrı bir güzel, Ege’si, Akdeniz’i ayrı bir güzel. Bu mozaikte yapacağımız çok şey var. Bu dernekte güzel projeler üreteceksiniz, bize katkı sağlayacağınıza inanıyorum. Sultangazi için, Giresun için, ülke için çalışın, daha büyük hedeflere sizlerle ulaşacağımıza inanıyorum, hayırlı olsun” dedi.

 

   Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya’da derneğin sadece Giresunlulara değil Sultangazi’ye de katkısı olacağını söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.






Açılış programına katılanlar;

Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya,

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay,

Onursal Başkan Op. Dr. Hamza Bahat,

Giresun Vakfı Başkanı Dr.Adil Emecan, 

Dernek Başkanı Abdurrahma ADA,

İETT Bölge Müdürü Arif Duran,

Büyükşehir  İETT Çalışanları Genel Başkanı Salim Sezer, 

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci,

Sultangazi İlçe Mem Müdürü Yaşar Demir,

Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede,

İl Milli Eğitim Müdür Yard. İgeder Eş Başkanı Halil Asılsoy,

Has Parti İl Başkan Yard. İbrahim Güven,

Orsiyad Kurucu Başkanı  Ruşat Aydoğan,

Ak Parti Sıltangazi İlçe Başkanı Murat Atım,

CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş,

MHP İlçe Başkanı Yusuf Bingöl,

SP İlçe Başkanı Hasan Akpınar,

BBP İlçe Başkanı Hakan Yıldırım, 

GOP BBP İlçe Başkanı Salim Ethem Mican,

Has Parti İlçe Başkanı Abdurrezzak İlbeyi,

Belediye Bilgi İşlem Müdürü Turan Büyükpekdaş, 

Belediye Temizlik İşleri Müdürü Nazmi Bala,

Belediye Zabıta Müdürü  Ahmet Serkan Sencar,

CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan,

AKP 2.Bölge M.Vekili Dayı Mustafa Günaydın,

Ak Parti 2. Bölge Adayı Mehmet Kavak, 

BBP 2. Bölge M.Vekili Adayı Hasan Balbay,

Mhp 2. Bölge M.Vekili Adayı Abdullah Yazıcı,

MHP 2. Bölge M.Vekili Adayı Hülya Teker,

Girdef ve Girkon Başkanı , Karkon Başk. Yard. Sıtkı Ada,

Girfed Başkanı Hasan Turan,

GDB Başkanı Halil Kütük,

Bayrampaşa Giresunlular Dernek Başkanı İsmail Yalçın,

Esenler Çevre Müdürü Ali Aydın,

Arnavutköy  Giresunlular Dernek Başkanı Ahmet Karasakal,

Girdef Başkan Vekili Nazmi Güler,

Yeşil Görele Seyehattan Selçuk Kılıç, Hüseyin Bekar,  

Giresun Dergisi Sahibi Remzi Mamaşoğlu,

Anıl Damper Muammer Tütüncü,

Mahmut Yılmaz DP. İlçe Başkanı,

Sultangazi Spor Klüp Başkanı Nevzat Yılmaz,

İl Genel Meclis Üyesi İsmail Hakkı Şimşek,

Rizeliler Dernek Başkanı Hasan Başca,

Güneş Sigorta Kadir Şencan,

Medikal Park hast. Suzan Civan Dağlar,

Karkon Genel sekreteri Ethem Bakar,

Yerel Medya Başkanı Ali Şükrü Kara,

Arnavutköy Hastanesi Müdürü Recep Közen,

Tuba Kırtasiye,

Fidan kırtasiye, 

Tirebolu Danışman Köyü Derneği, Giresun Batlamalılar Derneği,Cimideliler Derneği, Öner Otomotivden Yasar Öner, Enerji Büro Makinaları, Sema Turizm, Eser Diş Laboratuarı, Ali Osman Kart Hizmet İş Sendikası, Gop Hastanesi, Last Rent A Car, Gop Belediye Başkanı Erhan Erol, Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Yunus Balıkçılık, Can Balıkçılık. Altunay Tekstil, Habipler Mahalle Muhtarı, Eski Habipler Mah. Muhtarı; Yayla Mah. Muhtarı, Malkoçoğlu Mah.Muhtarı,   Espiyeliler Derneği Temel Kahveci, Aziz Akdoğan Cumhuriyet Okul Müdürü, Yakup Yıldırım Okul Müdürü, Nuri Kaya Okul Müdürü, Ve Daha Bir Çok Davetli Programa Katıldılar Ayrıca Birçokta Çelenk Gönderen Kuruluşlarda Vardı.

 

Ayrıca Giresun Milletvekili Ali Temür, H.Hasan Sönmez, Nurettin Canikli, Eşref Karaibrahim,Murat Özkan İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Cağrıcı, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Gop Belediye Başkanı Erhan Erol Telgraf  Çekerek Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulundular.

Açılış proğramına Sultangazi ve çevre ilçelerdeki tüm yerel basın kuruluşlarının katılmasıda dikkat çekti.

Onursal Başkan Hamza Bahat, yönetim kurulu üyeleri ve tüm Giresunlular adına Sultangazili Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada, açılış proğramına katılan herkese teşekkür etti.



Etiketler : Sultangazi'de, Giresun, Depremi,


Bu Haber Toplam 12229 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: