Ana Sayfa » Siyaset
STK daki Görevinden Ayrılarak Siyasete Devam
21 Kasım 2013 Perşembe 13:03
Yaklaşan yerel seçimlerde İlçemiz Küçükçekmece de AK Parti den Belediye Meclis Üyeliğine müracaat ederek aday adayı olmuş durumundayım.

  

                Değerli  Dostlar,Kıymetli  hemşehrilerim,

              Bilindiği  gibi  İstanbul’un  Giresunluların en yoğun  nüfusunun  bulunduğu ilçelerinden  birisi  olan Küçükçekmece’de  yaklaşık  6 yıldır yürütmüş  olduğum  Giresunlular  Derneği  (Yeşil  Giresun  Kültür Tur.Tan.ve Dayanışma Derneği) Yönetim  Kurulu Yardımcılık ve  Başkanlığımdan aşağıda  açıklayacağım  nedenden dolayı  olağanüstü  kongre kararı alarak  istifa  etmiş  bulunmaktayım.

         Yaklaşan  yerel  seçimlerde İlçemiz  Küçükçekmece de   AK Parti den  Belediye  Meclis  Üyeliğine  müracaat  ederek aday  adayı  olmuş  durumundayım.

Girmiş olduğum bu  yolda  yapacağımız  çalışmalar  Siyasi  bir  kimlik  altında yürütüleceği gibi,Siyasi kimliğimin  Kurumsal manada  Dernekçiliğe etik  olmayacağını  ve Derneğime zarar  vereceğini düşünerek  Yönetim kurulu Başkanlığımı  bırakmak  durumunu  uygun gördüm.

 

               Daha iyi hizmetler için,

          Mahallemde ve  bölgemde  Sosyal, Kültürel, Ekonomik  ve  Siyasi  çalışmalarda Halkımızın Huzur  ve  güvenliği  için hizmet aracı  olmak, Hemşehrilerimin  menfaatlerini  araştırmak, korumak  ve  kollamak, Giresunlu ’ ların  siyaset  ve Bürokraside  daha etkili olabilmelerinde  örnek  çalışmalara katkıda  bulunmak, Giresunlu Belediye Başkanları,Meclis  üyeleri ,Federasyon  ve Tüm STK. Lar ile istişareli Güçlü bir Giresun Lobisi  oluşturulmasına  katkıda bulunmak düşüncesi ile  çıktığım  bu  yolda  Öncelikle  Derneğimiz üyelerine ve Yönetim kurulunda görev aldığımız arkadaşlarıma, 14 yıl önce kuruluşuna sebep olan Derneğimizin Kurucularına  ve gelmiş geşmiş  tüm üyelerine çok teşekkür  ediyorum. Hemşerilerimin Desteği  ile rabbimden hayırlısını ,Yeni Oluşan Yönetim Kuruluna da  başarılar  diliyorum..

“Siyasi  Görüşümüz ne  Olursa  Olsun Biz Giresun  ve Giresunlu için Birbirimizin Yanında Olmalıyız” 

        Her zaman olduğu  gibi :

       “Biz  Hizmetçi  Olmayı  Görev,Hizmet Etmeyi Kutsal  Vazife Biliriz”

 

Mehmet  CEBECİ

Küçükçekmece Yeşil Giresun Der.

Ynt.Krl.Başkanı



Etiketler : STK, daki, Görevinden, Ayrılarak, , Siyasete, Devam, ,


Bu Haber Toplam 8581 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: