Ana Sayfa » Siyaset
SN.USTA ZİYARET EDİLDİ
19 Şubat 2014 Çarşamba 21:19
giresunlular hasan tahsin ustayla bir araya geldi

Giresunlular Gaziosmanpaşa Akparti  Belediye Başkan adayı  Hasan Tahsin USTAY'I ziyaret etti. ilçede bulunan dernek başkanları ve yöneticileri hazır bulundu.

Giresunluların kendini ziyaret etmelerinden mutluluk duyduğunu bir Trabzonlu olarak Giresunlular başta olmak üzere tüm Gaziosmanpaşalı hemşerilerimin emrindeyim kazandığımda bizlere oy veren vermeyen herkesin emrindeyiz diye sözlerine devam etti.
 
 
Giresunlu stk temsilcileride Hasan Tahsin USTANIN Gazi Osmanpaşa'da Kardenizli bir adayın olması hemde bunun Giresun'un yanı başından Trabzon'lu olması bizleri bi kat daha sevindirdi dediler koşulsuz yanındayık diye sözlerine son verirken yedi Martta Gaziosmanpaşa'da tüm Giresun'lu adaylar için bir gece yapacaklarını sayın USTA yada sizleri ev sahibi olarak gördüklerini ve gecenin yapılacağın salonda yanlarında görmek istediklerini dile getirirlerken ziyaretin sonunda Giresun'lu kemençe sanatçısı BARENSEL de güzel bir müzik ziyafeti verdi.
Ziyarete Eynesilliler dernek başkanı Mustafa CİVAK, Eynesil İsaklı köyü dernek başkanı Göngür BODUR,isaklı  köyü dernek başkan yardımcısı  Adem BAYRAM, yönetimden Fuat CANSIZ . Eynesilliler derneği eski başkanı Nihat KARABEKTAŞ, Eynesil Aralık derneği başkanı Erkan KELEŞ,Dereli Eğrianbar köyü dernek başkanı Necdet Barıtcı, yönetim kurulu üyesi Nebi CAMCI, Alucra Çakrakköyü dernek başkanı Sait PARLAKKILIÇ, Eynesil Balcılıköyünden Necati TİRYAKİ, Taner Kurucu, Kastanonulu hemşerimiz eniştemiz Hüseyin SEVİM, Tirebolu Kuzgunköyü dernek başkanı Mustafa RAMAZAN, Espiye Çepniköy derneği başkan yardımcısı Aydın KÖMÜRCÜ katıldılar.
 
 


Etiketler : Giresun'lular, SN., Hasan, Ustayı, ziyaret, ettiler.,


Bu Haber Toplam 10826 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: